Υπάλληλος Κρατήσεων

Τουριστικός όμιλος
Πλήρης απασχόληση
Μύκονος
Η επιχείρησή μας αναζητά ένα δυναμικό και οργανωτικό άτομο για τη θέση του/της υπαλλήλου κρατήσεων και υποδοχής. Ο/η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος/η για τη διαχείριση των κρατήσεων και την εξυπηρέτηση πελατών, προσφέροντας άριστη υποδοχή και επαγγελματική επικοινωνία.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση
  • Άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών (γνώση άλλων γλωσσών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν)
  • Δεξιότητες επικοινωνίας και ευγένεια
  • Γνώση προγραμμάτων κρατήσεων και βασικών υπολογιστικών συστημάτων
  • Ικανότητα να εργάζεται υπό πίεση και να διαχειρίζεται πολλαπλά καθήκοντα

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχής εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Οδηγός Γ' ή Ε' Κατηγορίας

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΞΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Μύκονος
πριν 1 εβδομάδα
Ζητείται Οδηγός για διανομές, κάτοχος διπλώματος Γ' ή Ε' κατηγορίας , με γνώσεις χειρισμού ηλεκτρικού παλετοφόρου,για πλήρη απασχόληση σε μεταφορική επιχείρηση στην Μύκονο . Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2289025061 ( ώρες επικοινωνίας: 10:00 - 13:00) Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Συντηρητής Ξενοδοχείου

MYKONOS RIVIERA HOTEL & SPA, Μύκονος
πριν 1 εβδομάδα
To Mykonos Riviera Hotel & Spa ξενοδοχείο 5 αστέρων, μέλος των Small Luxury Hotels of the World, αναζητά συνεργάτες για τη θέση: Συντηρητής Απαραίτητα Προσόντα: Ενθουσιώδης προσωπικότητα με άριστο πνεύμα συνεργασίας με αλλά τμήματα Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά Οργάνωση, μεθοδικότητα, συνέπεια, ομαδικότητα Εμπειρία σε συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων Έλεγχος προληπτικής συντήρησης Εργασίες αντιμετώπισης βλαβών Έλεγχος σε ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό Παροχές: 12 μηνη...

Προσωπικό Ασφαλείας Αερομεταφορών (Screeners) - Μύκονος

BRINKS HELLAS, Μύκονος
πριν 3 εβδομάδες
Η BRINKS δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζομένους ως ηγέτης στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο της διακίνησης χρηματικών αξιών και της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Αυτή την περίοδο αναζητάμε Προσωπικό Ασφαλείας Αερομεταφορών (Screeners) στην Μύκονο! Ο ρόλος σου: Η ασφαλής και συνεπής εκτέλεση των καθημερινών εργασιών φύλαξης αερολιμένα που θα σου ανατεθούν, σύμφωνα με τις...