Εργάτες σε βουλκανιζατέρ

ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θέρμη

Ζητούνται Ανειδίκευτοι Εργάτες σε εταιρία τοποθέτησης ελαστικών (βουλκανιζατέρ) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Τυχόν εμπειρία θα εκτιμηθεί.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και στο τηλέφωνο 2310705270.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

  • Οχτάωρη εργασία
  • Ασφάλιση
  • Ανταγωνιστικές απολαβές

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ζητείται Υπάλληλος σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με έδρα στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Άδεια οδήγησης ΙΧ (θα χρειαστεί να κάνει παραδόσεις αυτοκινήτων)Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΘα προτιμηθούν υποψήφιοι/ες από την Ανατολική ΘεσσαλονίκηΚαλή γνώση Αγγλικής ΓλώσσαςΠαροχές:
Θέρμη
ΠΑΖΗΣ GAS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Τεχνίτης Θερμοϋδραυλικός για μόνιμη εργασία σε κατάστημα υδραυλικών - θέρμανσης στην περιοχή της Θέρμης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη εμπειρία για εγκαταστάσεις θέρμανσης - ύδρευσηςΣυνέπειαΔιάθεση για εργασίαΔίπλωμα αυτοκινήτου ή μηχανήςΕκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεωνΚάτοικος ανατολικής ΘεσσαλονίκηςΠαροχές:Μόνιμη απασχόληση5ήμερο 8ωροΑσφάλιση.
Θέρμη
PARTY RENTALS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία μας αναζητά εργάτες και εργατοτεχνίτες πλήρους απασχόλησης στην περιοχή της Θέρμης.Άτομα με γνώσεις ξυλουργικές και ηλεκτροσυγκόλλησης.Θα εκτιμηθεί η κατοχή διπλώματος Γ κατηγορίας. ** Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο : 2310464323.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θέρμη