Τεχνίτης Ψηφιακών Εκτυπώσεων

GALONIS PRINT SHOPS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θέρμη

Ζητείται άτομο για εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων στην ΒΙΠΕ ΘΕΡΜΗΣ για τεχνικές εργασίες (Μετεκτυπωτικές εργασίες , επικολλήσεις αυτοκόλλητων , κατασκευή ξύλινων τελάρων.)

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Διάθεση για εργασία και ομαδικό πνεύμα
  • Συνέπεια και επαγγελματισμός
  • Επιθυμητή η γνώση Αγγλικών και χειρισμού Η/Υ
  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Παροχές:

  • Ικανοποιητικές απολαβές

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

PULSE - QUALITY FITNESS SERVICES
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Ζητείται Γυμναστής-ρια για επίβλεψη στα βάρη και μηχανήματα ενδυνάμωσης για 6ωρη εργασία με απογευματινό ωράριο. Διαθεσιμότητα ωρών για Personal και ομαδικά μαθήματα με επιπλέον απολαβές.Απαραίτητα Προσόντα:Γνώση του αντικειμένου (τεχνική, σχεδιασμός προγραμμάτων)Επικοινωνία Ικανότητα συνεργασίαςΕπαγγελματισμόςΠαροχές:Σταθερές απολαβέςΦιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον Δυνατότητα επιπλέον απολαβών
Θέρμη
Αναζητάς ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία;Vodafone Franchise συνεργάτης επιθυμεί να απασχολήσει Sales Advisor, με πλήρη απασχόληση για τη στελέχωση του καταστήματος Vodafone για την περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης.Εάν διαθέτεις ευχέρεια στην επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις, έχεις άριστη...
Θέρμη
AVALON HOTEL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Ξενοδοχειακή μονάδα AVALON AIRPORT HOTEL στην ανατολική Θεσσαλονίκη ζητά Σερβιτόρες / Σερβιτόρους με εμπειρία στην Παραγωγή και στο Σέρβις, για το Bar - Restaurant.Είδος Απασχόλησης: Πλήρης.Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΚάτοχος μέσου μεταφοράςΓνώση ΑγγλικώνΠαροχές:
Θέρμη