Ζαχαροπλάστης Α - Β - Μαθητής

ΜΕΛΙΡΡΥΤΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θέρμη
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης ζητά Ζαχαροπλάστη Α - Β - Μαθητή για εργασία πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Πτυχίο Ζαχαροπλαστικής τέχνης επιθυμητό

Παροχές:

  • Μισθός & ασφάλιση

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εργοστάσιο παραγωγής με έδρα στην ΒΙ.ΠΑ Θέρμης, ζητά Υπάλληλο Παραγωγής Τροφίμων.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα:ΠροϋπηρεσίαΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΔιάθεση για εργασίαΕκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσειςΠαροχές:
Θέρμη
ΚΡΕΑΤΟΕΔΕΣΜΑΤΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Το κατάστημα δραστηριοποιείται από το 2004 στην περιοχή Θέρμη Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια αναβάθμισης και καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών το κατάστημα κάνει αύξηση προσωπικού και ζητά Πωλήτρια.Αρμοδιότητες:​Η εξυπηρέτηση των πελατώνΤαμείοΚαθαριότητα καταστήματοςΣυμμετοχή στην υλοποίηση των δράσεων εξωστρέφειας του καταστήματοςΠροσαρμογή στην εφαρμογή των...
Θέρμη
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από μεγάλη εταιρία ειδών υγιεινής στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ζητείται Γραφίστας για πλήρη απασχόληση on-site (όχι remote).Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία σε σχεδιασμό προϊοντικών καταλόγων, διαφημιστικών εντύπων, λογότυπα κλπ.Άριστη γνώση In Design, Photoshop, Illustrator, γραφιστικής σύνθεσης - CompositingΓνώση video editing After EffectsΆριστη Γνώση Digital...
Θέρμη