Οδηγός Ε' Κατηγορίας

ECO TRANS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητείται οδηγός με δίπλωμα Ε’ κατηγορίας με γνώση και αντίληψη χειρισμού γερανού, από την εταιρία ECO TRANS ΕΠΕ στην ΒΙ.ΠΕ.Θ.Σίνδου, για μεταφορές στην κεντρική Μακεδονία.

Πλήρης απασχόληση, μισθός, ασφάλεια.

*** Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο : 6978895486 κ. Γιώργος

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

BEYOND THE WALLS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
To Beyond the Wall στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης ζητά να προσλάβει Μάγειρα.Μάγειρας α' , Μάγειρας β' με γνώσεις a la carte.Πρωινό και βραδινό ωράριο Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης Απαραίτητα Προσόντα:Οργανωτικές ικανότητεςΟμαδικό πνεύμα και ικανότητα συνεργασίαςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
YES STORES
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από κατάστημα γνωστής αλυσίδας 24/7 καφέ-μίνι μάρκετ στην περιοχή Επταλόφου- Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, αναζητούμε κοπέλα για πλήρη απασχόληση για πόστο Barista, με όλες τις προβλεπόμενες αποδοχές και ένσημα.Βάρδιες πρωινες και απογευματινέςΑπαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
BOSTON.GR
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αν το χαμόγελο είναι το βασικό σου χαρακτηριστικό και θέλεις να συμμετέχεις σε μια ομάδα με κοινό στόχο και σκοπό την ποιότητα τότε μια θέση σε περιμένει!Νέα θέση εργασίας στo νέο κατάστημα BOSTON Breakfast, Coffee & more στην Κωνσταντίνου Καραμανλή...
Θεσσαλονίκη