Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

WONDERPLANT
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Δράμα
Η εταιρεία ΓΟΥΟΝΤΕΡΠΛΑΝΤ (WONDERPLANT) ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ Α.Ε. στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, αναζητεί Ηλεκτρολόγο Μηχανικό (Α.Ε.Ι.) για την στελέχωση νέας θέσης στο Τεχνικό Τμήμα των εγκαταστάσεων της στην Πετρούσα Δράμας.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (Α.Ε.Ι.)
  • Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστη γνώση και δυνατότητα χειρισμού Η/Υ
Επιπλέον επιθυμητά προσόντα
  • Τομέας εξειδίκευσης Ηλεκτρονικής ή Ενεργειακών Συστημάτων
  • Προϋπηρεσία σε θέση υποστήριξης λειτουργίας βιομηχανικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Εμπειρία σε χειρισμούς Μέσης Τάσης
  • Χρήση AutoCAD

Παροχές:

Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως των προσόντων και προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να στείλουν έως και τις 20 Φεβρουαρίου 2024 το βιογραφικό τους σημείωμα με αναφορά στην θέση ενδιαφέροντος.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

To κατάστημα NOVA STORE Δράμας στη Λαμπριανίδη 15, ζητά να προσλάβει Σύμβουλο Πωλήσεων για προϊόντα τηλεπικοινωνιών.Περιγραφή Θέσης: Ο/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και προϊόντων λιανικής στο χώρο...
Δράμα
ΙΚΤΙΝΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από μεγάλη βιομηχανία μαρμάρων με υποκατάστημα στην Βιομηχανική περιοχή Δράμας, ζητούνται Εργάτες ειδικευμένοι και ανειδίκευτοι για άμεση πρόσληψη.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2521045683αποστολή βιογραφικών : [email protected]Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Δράμα
LEATHER100
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία μας, που δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης, με έδρα την πόλη της Δράμας ζητά να προσλάβει Διαχειριστή e-shop ή e-shop Manager.Αρμοδιότητες:Διαχείριση των προϊόντων και των πληροφοριών τουςΕπικαιροποίηση προϊόντων, φωτογραφιών και τιμώνΕνημέρωση ιστοσελίδας με νέα προϊόντα ή αφαίρεση προϊόντωνΚατηγοριοποίηση...
Δράμα