Οδηγός Γ' ή Ε' Κατηγορίας

ECO TRANS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητείται οδηγός με δίπλωμα Γ’ ή Ε’ κατηγορίας από την εταιρία ECO TRANS ΕΠΕ με έδρα πλησίον ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου , για μεταφορές στην κεντρική Μακεδονία.

Πλήρης απασχόληση, μισθός, ασφάλιση.

*** Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο : 6978895486 κ. Γιώργος

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

CAFE BAR
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται υποψήφιοι για τη θέση του Barista από cafe bar στην περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους / μερικής απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΙκανότητα εργασίας υπό πίεση Διάθεση για εργασία Συνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εταιρεία παραγωγής βιομηχανικών ειδών επιθυμεί να προσλάβει Μηχανικό Πωλήσεων.Απαραίτητα Προσόντα:Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙΆριστη γνώση ελληνικών και αγγλικώνΚαλή γνώση χειρισμού Η/Υ σε προγράμματα MS Office & ERPΠροϋπηρεσία σε πωλήσεις βιομηχανικών / τεχνικών ειδώνΙκανότητες επικοινωνίας και συνεργασίαςΟργανωτικότητα, μεθοδικότητα και συνέπειαΔυνατότητα ταξιδιών Εκπληρωμένες...
Θεσσαλονίκη
ΚΟΥΡΕΙΟ ΑΝΤΩΝΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Κουρέας - Barber για πλήρη απασχόληση σε κουρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Απαραίτητα Προσόντα:1-2 χρόνια προϋπηρεσία επιθυμητήΕπιθυμητή άδεια ασκήσεως επαγγέλματοςΤηλέφωνο επικοινωνίας: 6947776567 Παροχές:
Θεσσαλονίκη