Οδηγός (Δίπλωμα Β' κατηγορίας)

AROMA OF CRETE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ρέθυμνο

Η εταιρεία Aromas of Crete, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο του χονδρικού εμπορίου με έδρα στο Ρέθυμνο, αναζητά οδηγό για την περίοδο από Φεβρουάριο έως Οκτώβριο 2024 , για την παράδοση παραγγελιών στο δίκτυο πελατών μας στην Κρήτη.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

Παροχές:

  • Ικανοποιητικός μισθός
  • Ασφάλεια

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ADEL PARADISE RESORT
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ξενοδοχειακή μονάδα, που βρίσκεται στο Ρέθυμνο Κρήτης, ζητά να προσλάβει Μάγειρες Α΄ & Β’ για την καλοκαιρινή σεζόν 2024.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών + Ασφάλιση Άριστες συνθήκες εργασίας Διαμονή
Ρέθυμνο
ΚΛΑΨΙΝΑΚΗΣ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Για το τμήμα ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ζητάμε Γραφίστα / Γραφίστρια για μειωμένη απασχόληση (4άωρο).Απαραίτητα Προσόντα:Με εμπειρία στον χώρο & άριστη γνώση σε :Τυφλό σύστημα δακτυλογράφησηςΟρθογραφίαΆψογη γνώση CorelPhotoshopIllustrator Χρήση Διαδικτύου(internet) Παροχές:
Ρέθυμνο
DIMITRIOS HOTELS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Το ξενοδοχείο Dimitrios beach **** που βρίσκεται στην πόλη του Ρεθύμνου και λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση ενδιαφέρεται να προσλάβει υπαλλήλους για τη λάντζα του εστιατορίου.Απαραίτητα Προσόντα:Διάθεση και όρεξη για δουλειάΥπεύθυνο και οργανωτικό άτομοΠροηγούμενη απασχόληση σε ανάλογη θέση επιθυμητή Ταχύτητα και...
Ρέθυμνο