Βοηθητικό προσωπικό κουζίνας - Λάντζα
OLYMPION SUNSET 5 STAR LUXURY HOTEL
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική
Ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Χαλκιδική ζητά να προσλάβει Βοηθητικό προσωπικό κουζίνας - Λάντζα για την καλοκαιρινή σεζόν 2025.
Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης (εποχικές).
Παρέχεται επιπρόσθετα διαμονή & διατροφή.
Απαραίτητα Προσόντα:
- Απαραίτητη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε ξενοδοχεία 4-5 αστέρων
- Γνώση Αγγλικής γλώσσας
- Οργανωτικότητα
- Συνέπεια
- Επαγγελματισμός
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα, με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία (απαραίτητα).
Παροχές:
- Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
- Διαμονή & διατροφή
- Άριστες συνθήκες εργασίας
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικόΠαρόμοιες εργασίες
Ηλεκτρολόγος - Συντηρητής Εγκαταστάσεων
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ,
Χαλκιδική
πριν 2 μέρες
Παραγωγική Μονάδα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής αναζητά Ηλεκτρολόγο - Συντηρητή Εγκαταστάσεων. Αρμοδιότητες : Συντήρηση, παρακολούθηση καιεξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων τουεργοστασίου Αντιμετώπιση και επιδιόρθωση τυχόν βλάβης ηλεκτρολογικής φύσης Γνώση και εμπειρία υποσταθμών μέσης τάσης Συνεργασία και επικοινωνία με τοτμήμα της παραγωγής του εργοστασίου για τυχόν τεχνικές ανάγκες που θα προκύψουν Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτος αντίστοιχης τεχνικής σχολής Προϋπηρεσίασε αντίστοιχη θέση 1...
Σερβιτόρος / Σερβιτόρα - Χαλκιδική
BLUE DOLPHIN HOTEL,
Χαλκιδική
πριν 5 μέρες
Έχεις διάθεση για εξέλιξη στον επαγγελματικό σου χώρο; Για άλλους είσαι μικρός ή για άλλους είσαι μεγάλος; Εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε! Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής , το ξενοδοχείο Blue Dolphin 4* (half board και walk-in πελατεία) ζητά: Σερβιτόρο / Σερβιτόρα Αρμοδιότητες Σερβίρισμα φαγητών και ποτών σύμφωνα με τα πρότυπα του ξενοδοχείου Στήσιμο πάσων Παροχή πληροφοριών...
Restaurant Manager
SANI / IKOS GROUP,
Χαλκιδική
πριν 6 μέρες
Your main purpose Mission: As a restaurant Manager, you will design food and beverage experiences for our guests by providing friendly, efficient, and elegant service. Management: Coordinate daily restaurant management operations. Organize and supervise employees' shifts. Train the restaurant team on proper customer service practices in cooperation with the F&B managers. Communicate to the Chef any issues regarding food quality...