Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων / Νοσηλευτής/τρια

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Η εταιρία ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ, που δραστηριοποιείται στον χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας , με στόχο την καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ασθενών της ζητάει για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες , για την ειδικότητα:

ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτών

ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων/Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων

ΤΕ Επισκεπτριών/-τών Υγείας

ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών

ΔΕ Παρασκευαστών Χημικού/Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων

για δειγματοληψίες Rapid Τest, PCR Test καθώς και αιμοληψίες. Παρακαλούμε όλα τα βιογραφικά να στέλνονται με επισυναπτόμενη φωτογραφία.

Αυτή η εργασία έχει λήξει. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης για να βρείτε ενεργές εργασίες ή υποβάλετε το βιογραφικό σας.


Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Κέντρο Μελέτης Γραφίδα
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται καθηγητής φυσικο-μαθηματικος, κατά προτίμηση από Ανατολική Θεσσαλονίκη, για να εργαστεί σε κέντρο μελέτης μαθημάτων για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, στην Καλαμαριά.
Θεσσαλονίκη
Siftlink SA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Siftlink SA is a Swiss based startup aiming to accelerate innovation in Life Sciences by combining human and artificial intelligence. Based on a unique blend of curated scientific and business data, proprietary algorithms and domain expertise in Life Sciences and...
Θεσσαλονίκη
Ermia hotels and resorts
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Ermia Hotels & Resorts αναζητά έναν Sales Manager με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ο Sales Manager ανήκει στην ομάδα του Διευθυντή Πωλήσεων και είναι υπεύθυνος για την εξασφάλιση της εφαρμογής καθορισμένων πωλησιακών στόχων, στρατηγικών προώθησης και εμπορίας της εταιρείας σε...
Θεσσαλονίκη