Sous Chef κεντρικής κουζίνας
AMMON ZEUS HOTEL
Πλήρης απασχόλησηΑναζητούμε για την καλοκαιρινή σεζόν 2025 :
Τοποθεσία :Καλλιθέα Χαλκιδικής
Απασχόληση: Εποχιακή
Απαραίτητα Προσόντα:
Βασικές αρμοδιότητες :
•Αναφέρεται στον Chef
•Συνεργάζεται με όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα (αποθήκη-cost control-service τμήμα προμηθειών )
•Εκτελεί menu buffet του κεντρικού εστιατορίου ‘’Estia’’ και menu All Day /Room service
•Οργανώνει το ασφαλές στοκ υλικών και την ομαλή λειτουργία του τμήματος
•Ενημερώνει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και λίστες πρότυπων διαδικασιών υγιεινής –ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και κανόνων ασφαλείας (ISO-HACCP )
•Ελέγχει και ενημερώνει το εβδομαδιαίο παρουσιολόγιο του τμήματος
•Πτυχίο Μαγειρικής Σχολής (Ελληνική ή ξένη σχολή)
•Απαραίτητη προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, 4+ ετών
•Άριστη γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας
•Άριστη γνώση Αγγλικών
•Γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων word/excel
•Δυνατότητα εργασίας υπό πίεση και ομαδικότητα
Παροχές:
•Ανταγωνιστικός μισθός αναλόγως προσόντων
•Ευχάριστο και υψηλού επιπέδου περιβάλλον εργασίας
•Δυνατότητες εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης
•Διαμονή και τρία γεύματα ημερησίως
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό