Βοηθός Ζαχαροπλάστης / Assistant Pastry Chef
Avaton Luxury Villas Resort- Relais & Châteaux
Πλήρης απασχόλησηΒοηθός Ζαχαροπλάστης / Assistant Pastry Chef
To Avaton Luxury Hotel & Villas, περήφανο μέλος της Relais & Châteaux, είναι ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο με θέα τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Άθωνα Χαλκιδικής.
Η Relais & Châteaux διαθέτει σχεδόν 100 εστιατόρια και τοποθετεί στο επίκεντρο το γαστρονομικό επάγγελμα. Δημιουργοί συναισθημάτων και τεχνίτες της γεύσης, οι σεφ αυτών των εστιατορίων είναι αφοσιωμένοι στη δέσμευση της Relais & Châteaux : προϊόντα επιλεγμένα από τοπικούς παραγωγούς και σεβασμό στη βιοποικιλότητα και τις εποχές.
Ανάμεσά τους, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια με αστέρι Michelin θα σας καλωσορίσουν για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.
Στόχος των εστιατορίων Relais & Châteaux είναι να δημιουργήσουν μια εξαιρετική εμπειρία δημιουργώντας διαρκείς γαστρονομικές αναμνήσεις για τους επισκέπτες του. Η δημιουργία της εμπειρίας ξεκινά με το σκηνικό του εστιατορίου, το οποίο βελτιώνει τον κόσμο των γεύσεων του σεφ. Έπειτα έρχεται η εμπειρία της επικοινωνίας με το προσωπικό του εστιατορίου, το οποίο με τον αυτοπεποίθηση και τον επαγγελματισμό του αποκαλύπτει κομψά τη γαστρονομική ταυτότητα του σεφ. Από αυτή την κοινή προσπάθεια γεννιέται μια μοναδική ευκαιρία για όλους να απολαύσουν απίστευτες γεύσεις, ένα χαρακτηριστικό στυλ και όραμα.
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 56 βίλες και δωμάτια, εκ των οποίων τα περισσότερα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένα sunbeds που απογειώνουν την αίσθηση χαλάρωσης μέσα σε μεσογειακούς κήπους που οδηγούν σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία.
Απαραίτητα Προσόντα:
- Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
- Ευχάριστη προσωπικότητα με άριστες επικοινωνιακές ικανότητες και ευγένεια
- Ικανότητες οργάνωσης, επίβλεψη και διαμερισμός καθηκόντων στην ομάδα του ζαχαροπλαστείου
- Εργατικότητα
- Ευέλικτος και συνεργάσιμος χαρακτήρας με πνεύμα ομαδικότητας
- Υπευθυνότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια
- Προγραμματισμός στην προετοιμασία των επιδορπίων και των υπόλοιπων δραστηριοτήτων στο ζαχαροπλαστείο
- Υπολογισμός κόστους και δαπάνης αγαθών και κοστολόγηση μερίδων
- Διασφάλιση της τήρησης όλων των πρότυπων υγιεινής και ασφάλειας
- Αποδεδειγμένη αντίστοιχη εμπειρία σε ζαχαροπλαστείο, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον
- Πτυχίο/δίπλωμα σχολής ζαχαροπλαστικής
- Συνεχής ενημέρωση για τις τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στη ζαχαροπλαστική
- Ικανότητα επικοινωνίας και διαχείρισης ομάδας
Παροχές:
- Εξαιρετικό πακέτο αποδοχών
- Άριστο περιβάλλον εργασίας
- Συνεχής εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη
- Ασφάλιση
- Διαμονή και διατροφή για τους μήνες λειτουργίας του ξενοδοχείου (Μάιο-Οκτώβριο)
*Επικοινωνία θα γίνει μόνο με τους/τις υποψήφιους-ες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης.
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό