Πωλητής / Πωλήτρια καταστήματος ένδυσης

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητείται πωλητής / πωλήτρια σε κατάστημα λιανικής πώλησης ένδυσης και αξεσουάρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Θέση εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

CQS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η CQS S.A., ηγέτιδα ελληνική εταιρεία στην διαχείριση και ανάπτυξη εταιρικού πελατολογίου, αναζητεί για λογαριασμό της WIND Account Manager στη Θεσσαλονίκη ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ: DS-TH Κύριες αρμοδιότητες του ρόλου αποτελούν η προώθηση τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών WIND σε εταιρικούς πελάτες, καθώς...
Θεσσαλονίκη
Εμπορική εταιρεία στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης ζητά Οδηγό με δίπλωμα τουλάχιστον Γ' Κατηγορίας - Εργάτη. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Θεσσαλονίκη
Β & Ν CONTRACT FURNITURE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από εργοστάσιο παραγωγής επαγγελματικού επίπλου, στη ΒΙ.ΠΕ Ωραιοκάστρου, ζητείται Βιομηχανικός Σχεδιαστής. Αρμοδιότητες: Δημιουργία κατασκευαστικών σχεδίων των προϊόντων της εταιρίας Έρευνα, ανάπτυξη και κοστολόγηση νέων προϊόντων και ειδικών κατασκευών Καθοδήγηση των κατασκευαστικών τμημάτων για την υλοποίηση των νέων προϊόντων Δημιουργία και...
Θεσσαλονίκη