Sous Chef

SANI / IKOS GROUP
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική

Who do you want to become?

Are you our Future Leader? Are you ready to realize your potential? Are you searching for a real purpose and not “just another job”?

At the Sani/Ikos Group we take hospitality very seriously. As we expand with new Resort openings on an almost annual basis, our core purpose remains the same; encouraging guests to experience the Μagic of togetherness as the World’s Leading Family & Beach Resort.

Whether you’re looking for a strong career path in the hospitality industry, to learn new skills that will set you apart from the competition, or to develop meaningful relationships and grow personally and professionally, our safe, strong, and sustainable environment might just be the perfect place for you.

Your main responsibilities

  • Ensure that all dishes from all sections are prepared consistently and according to standard recipes
  • Assist the Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards comply with company and resort policies and procedures
  • Monitor food and operating costs and control these by reducing waste
  • Manage the kitchen team in the Chef de Cuisine's absence
  • Training employees on all kitchen procedures regarding production and health safety
  • Adhere to and implement sanitation and safety regulations

Requirements:

  • Culinary arts degree or certificate from a vocational school
  • A minimum of 2 years’ experience in a similar role
  • Strong knowledge of cooking methods, kitchen equipment, and best practices
  • Fluency in English (verbal)
  • Teamwork-oriented with leadership abilities

Benefits:

  • Team: Becoming a member of an organization that cares about its people, the environment, and the local communities.
  • Grow: Have room to grow and develop via numerous opportunities for learning, professional development, and career advancement.
  • Care: Competitive remuneration package, Accommodation & daily transportation, Full board meals, Departmental training.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εργάτης - Υπάλληλος Γενικών Καθηκόντων

ALIA PALACE LUXURY HOTEL & VILLAS, Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
Ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής ζητά να προσλάβει για την καλοκαιρινή σεζόν 2025, Εργάτη - Υπάλληλο Γενικών Καθηκόντων . Εποχική θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών Διαμονή Διατροφή (3 γεύματα)

Barista / Bartender

Avaton Luxury Villas Resort- Relais & Châteaux, Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
Avaton is a leading luxury hospitality company with a firm commitment to customer service. Dedicated to perfecting the travel experience and providing the highest standards of hospitality. We believe that our most valuable asset is our employees. The resort is a boutique property with 56 villas and suites and is a proud member of the well-respected and world known Relais...

Μάγειρες ζεστής / κρύας κουζίνας

Avaton Luxury Villas Resort- Relais & Châteaux, Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
Το ξενοδοχείο Avaton Luxury Hotel & Villas , υπερήφανο μέλος της Relais & Chateaux, είναι ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο που έχει 2 εστιατόρια με υψηλές γαστρονομικές προδιαγραφές. Executive Chef του ξενοδοχείου είναι ο κύριος Πάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία σε Michelin εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Relais & Châteaux διαθέτει σχεδόν 100 εστιατόρια και...