ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

ONPARTS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Σαλαμίνα
Η εταιρία ONTYRES.GR με έδρα το Μοσχάτο Αττικής , Πειραιώς 58 επιθυμεί να προσλάβει Τεχνίτη βουλκανιζατέρ ή Τεχνικό Ευθυγράμμισης Οχημάτων ΙΧ Η θέση: Αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση ελαστικών, επισκευή ελαστικών και ευθυγράμμιση. Φροντίζετε για την εξυπηρέτηση και θετική εμπειρία των πελατών. Ασχολείστε με την τακτοποίηση των εμπορευμάτων και τη φροντίδα του χώρου. Εργάζεστε με πλήρη απασχόληση.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

GB Taxes & Accounting
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Basic Information Η GBTAXES & ACCOUNTING ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ,με 35 έτη παρουσίας και προσφοράς οικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα το Χολαργό αναζητά Λογιστή, Β. Λογιστή με εμπειρία στην τήρηση διπλογραφικών και απλογραφικών βιβλίων καθώς και για παροχή...
Σαλαμίνα
Sitel
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Learn, Lead & Grow. #SitelGreece As a global leader in end-to-end customer experience (CX) products and solutions, Sitel Group® partners with the world’s best-loved brands, from Fortune 500 companies to local startups, to design, build and deliver a competitive edge...
Σαλαμίνα
FERONIKI AE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Feroniki ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα είναι μία από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες διεθνών μεταφορών, διανομών, τελωνειακών και τραπεζικών υπηρεσιών. Σήμερα, αναζητά Πωλητή να στελεχώσει το τμήμα των πωλήσεων στις διαμεταφορές. Θέση εργασίας πλήρους & μόνιμης απασχόλησης.
Σαλαμίνα