Βοηθός Μάγειρα

31 DELICATESSEN
Μερικής απασχόλησης
Αθήνα

Αναζητείται Βοηθός Μάγειρα-Σεφ για 4ωρη καθημερινή πρωινή απασχόληση για 5 ημέρες της εβδομάδας και μια 8ωρη πρωινή απασχόληση για μια ημέρα της εβδομάδας . Σύνολο 5 τετράωρες και μια οχτάωρη την εβδομάδα και μια ημέρα ρεπό .

Περιοχή εργασίας: Βούλα

Αρμοδιότητες:

  • Θα συμπληρώνει, θα βοηθάει και θα αναπληρώνει τον σεφ του καταστήματος

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Στοιχειώδης εμπειρία

Παροχές:

  • Ασφάλιση
  • Ευχάριστο και πολιτισμένο περιβάλλον εργασίας

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλοι Εξυπηρέτησης Πελατών & Διαχείρισης Αιτημάτων μέσω Vodafone – Chat

VODAFONE, Αθήνα
πριν 3 ώρες
O/Η κάτοχος της θέσης θα εργάζεται για λογαριασμό της VODAFONE ,θυγατρικής ή συνεργαζόμενης με αυτήν εταιρείας. θα είναι υπεύθυνος/η για: Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών αναφορικά με το εμπορικό πλαίσιο συνεργασίας με την Vodafone (ανάλυση λογαριασμών, παράταση πληρωμών κτλ.) Διαχείριση αιτημάτων μέσω εναλλακτικών καναλιών (Chat, Email & Facebook) Καταχώρηση δεδομένων εντός της CRM πλατφόρμας Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτος/η Λυκείου/ΙΕΚ/ΤΕΙ/ΑΕΙ Πολύ καλή χρήση της...

Ταμίας

DELICIOUS FOOD HALL, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Είμαστε η Delicious Food Hall , μία ταχέωςαναπτυσσόμενη εταιρία με καταστήματα που προσφέρουν μία εμπειρία γευστικήςαπόλαυσης και αγορών σε ένα χώρο. Αυτή την περίοδο αναζητούμε Ταμία Απαραίτητα Προσόντα: Ο υποψήφιος θαπρέπει να χαρακτηρίζεται από: Ομαδικό πνεύμα και ενίσχυση της συνεργασίας Θετικό πνεύμα και φιλοδοξίες εξέλιξης Έντονη προσωπικότητα με ανάληψη πρωτοβουλιών βελτίωσης της αποτελεσματικότητας της εταιρείας Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να...

Υπάλληλος Γραφείου - Γραμματειακή Υποστήριξη

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ, Αθήνα
πριν 5 ώρες
Ζητείται Υπάλληλος Γραφείου - Γραμματειακής Υποστήριξης από εταιρεία στο Μενίδι . Ενεργή κάρτα ανεργίας απαραίτητη. Απαραίτητα Προσόντα: Ενεργή κάρτα ανεργίας Παροχές: