Αρχιτέκτονες (junior) και Πολιτικοί Μηχανικοί για την Εταιρεία ΕΘΝΟΚΑΤ ΑΕ

ΕΘΝΟΚΑΤ ΑΕ
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

H Εταιρεία ΕΘΝΟΚΑΤ ΑΕ, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, ζητά άμεσα Αρχιτέκτονες (junior) και Πολιτικούς Μηχανικούς για τα γραφεία της στον Γέρακα Αττικής και για το Εργοτάξιό της στην Μύκονο.

Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, με προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στον κατασκευαστικό κλάδο, 5ετούς ή 10ετούς εμπειρίας, καλή γνώση & χρήση Η/Υ, εφαρμογών MS Office, MS Project και Αγγλικής γλώσσας.

Παροχές : Για την εργασία στην Μύκονο, παρέχεται διαμονή και ένα διήμερο τον μήνα, με δωρεάν εισιτήρια, για επίσκεψη στον τόπο μόνιμης κατοικίας.


Βιογραφικά με αναγραφόμενη την επιθυμητή θέση εργασίας, στο [email protected]

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητα προσόντα:
  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στον κατασκευαστικό κλάδο, 5ετούς ή 10ετούς εμπειρίας
  • Καλή γνώση & χρήση Η/Υ, εφαρμογών MS Office, MS Project και Αγγλικής γλώσσας.

Παροχές:

Για την εργασία στην Μύκονο, παρέχεται διαμονή και ένα διήμερο τον μήνα, με δωρεάν εισιτήρια, για επίσκεψη στον τόπο μόνιμης κατοικίας.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΥΠΕΥΘΥΝΟYΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

SOUROTI SA, Αθήνα
πριν 2 ώρες
Ενδεικτικές αρμοδιότητες: Ανάπτυξη αγοράς και πελατολογίου στην περιοχή ευθύνης του Εφαρμογή εμπορικής και πιστωτικής πολιτικής της εταιρίας Προώθηση των προϊόντων της εταιρίας σε υφιστάμενους και νέους πελάτες με στόχο την αύξηση του όγκου πωλήσεων Διερεύνηση της τοπικής αγοράς και του ανταγωνισμού Παρακολούθηση και αξιολόγηση των τάσεων της αγοράς και του ανταγωνισμού Προφίλ υποψηφίου Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών στο χώρο του...

Τεχνίτης - Βοηθός Επιγραφοποιός

ΑΙΧΜΗ SIGNS & PROMOTION, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Η AIXMH Signs & Promotion , εταιρία με έδρα τα Σπάτα, Αττικής , που δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής επιγραφών και των ψηφιακών εκτυπώσεων, αναζητά Τεχνίτη – Βοηθό Επιγραφοποιό , για να ενταχθεί στην ομάδα της με κύριες αρμοδιότητες την κατασκευή και την τοποθέτηση επιγραφών και αυτοκόλλητων βινυλίων. Πλήρης απασχόληση, ωράριο: οκτάωρο Δευτέρα – Παρασκευή (40 ώρες/εβδομάδα). Απαραίτητα Προσόντα: Καλή...

Promoters σε καταστήματα καλλυντικών και αλυσίδες σουπερμάρκετ

PROMO SHOOT, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Η διαφημιστική εταιρία Promoshoot με έδρα την Αθήνα, αναζητάει promoters για την προώθηση προϊόντων σε κλειστούς χώρους (in store). Συγκεκριμένα οι προωθητές/ -τριες θα είναι υπεύθυνοι για : Την παρουσίαση, παροχή πληροφοριών και δειγματισμό αρωμάτων-γνωστών brands σε καταστήματα καλλυντικών Γευστικές δοκιμές, δειγματοδιανομές σε Supermarkets Απαραίτητα Προσόντα: Επικοινωνιακές δεξιότητες και ευχάριστη προσωπικότητα Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας Υπευθυνότητα και συνέπεια Παροχές: