Χειμερινή θέση - Marketing H2H

Υπηρεσίες Marketing
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ιωάννινα
Πιστεύουμε στην άμεση επαφή με τον καταναλωτή και στηρίζουμε τις καμπάνιες μας με πλήρη προετοιμασία των ανθρώπων μας. Αναζητούμε δυο άτομα για άμεση απασχόληση στον κλάδο του marketing για τη χειμερινή περίοδο (εκκίνηση από 15 Νοέμβρη), με προοπτικές εξέλιξης και μονιμότητας.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Grand Forest Metsovo
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Basic Information To Grand Forest Metsovo, μέλος των Small Luxury Hotels of the World αναζητά για 12μηνη απασχόληση και άμεση πρόσληψη Front Office & Reservations Executive Το μέλος της ομάδας έχει την ευθύνη της επικοινωνίας με τους πελάτες του ξενοδοχείου,...
Ιωάννινα
Orchestra Hellas S.A
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Στα πλαίσια της ανάπτυξής της η εταιρεία ORCHESTRA ζητά προσωπικό για το κατάστημά της στα Ιωάννινα ΠΩΛΗΤΕΣ/ΕΣ - ΤΑΜΙΕΣ AΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Επικοινωνιακό χαρακτήρα με ομαδικό πνεύμαΥπευθυνότηταΓνώση Η/ΥΕπιθυμητή η γνώση Αγγλικής γλώσσας
Ιωάννινα
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ AVIN
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Πωλητές / Πωλήτριες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Ιωάννινα (περιοχή ΣΕΑ Επισκοπικού) . Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Ιωάννινα