Εργάτες Παραγωγής

ΓΙΟΥΡΟΣΤΗΛ ΑΒΕΤΕ ΑΕ (EUROSTEEL AE)
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Η ΓΙΟΥΡΟΣΤΗΛ ΑΒΕΤΕ ΑΕ (EUROSTEEL AE) είναι μια σχεδόν αμιγώς εξαγωγική επιχείρηση με μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση στο χώρο της εμπορίας και ανακατασκευής μηχανημάτων σιδήρου μπετόν. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της ζητά να εντάξει στο δυναμικό της: Εργάτες Παραγωγής Απαραίτητα προσόντα Δεξιότητες και εμπειρία σε μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές κατασκευές. Προϋπηρεσία σε αντίστοιχο Continue Reading »

Αυτή η εργασία έχει λήξει. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης για να βρείτε ενεργές εργασίες ή υποβάλετε το βιογραφικό σας.


Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

CQS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η CQS S.A., επίσημος συνεργάτης της Elpedison αναζητεί για το κομμάτι της ενέργειας: Account Manager στη Θεσσαλονίκη ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ: DS-EL-ΤΗ Κύριες αρμοδιότητες του ρόλου αποτελούν η προώθηση υπηρεσιών ενέργειας σε εταιρικούς πελάτες, με σκοπό την ανάπτυξη του πελατολογίου και την...
Θεσσαλονίκη
Ζητείται προσωπικό (σερβιτόροι-ες ,τηλεφωνήτριες και ταμείο) , έμπειροι με προϋπηρεσία σε χώρους εστίασης για άμεση εργασία στον Γύρο της Αριστοτέλους, Αριστοτέλους 24, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παρέχονται ανταγωνιστικές αποδοχές και πλήρες ωράριο εργασίας. Βιογραφικά και συνεντεύξεις απευθείας στο κατάστημα. Τηλέφωνο...
Θεσσαλονίκη
Free Marketing
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εταιρεία Marketing που δραστηριοποιείται στον κλάδο Marketing και Πωλήσεων για λογαριασμό Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, αναζητά 2 νέους-ες για άμεσο ξεκίνημα και μόνιμη απασχόληση. Η θέση αφορά κατά κύριο λόγο πενθήμερο (full-time) αλλά και τριήμερο (part-time) Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.
Θεσσαλονίκη