Ζητούνται Απόφοιτοι Λυκείου/ΙΕΚ/ΤΕΙ/ΑΕΙ

Free Marketing
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ευκαιρία συνεργασίας προσφέρει νέα εταιρεία στην Θεσσαλονίκη σε φοιτητές , άνεργους ή νέους που μόλις έχουν τελειώσει τις σπουδές τους και δεν έχουν εμπειρίαΟι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από έμπειρους συνεργάτες του χώρου συνδυάζοντας προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, μέσα σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον, το οποίο προσφέρει ανταγωνιστικές αμοιβές, BONUS και κυρίως ΕΜΠΕΙΡΙΑΗ εταιρία μας ζητά άτομα με ικανότητα επικοινωνίας, συνεργασίας και ομαδικού πνεύματος συνεργασίαςΣτείλε το βιογραφικό σου ΑΜΕΣΑ, εάν διαμένεις Θεσσαλονίκη και είσαι άμεσα διαθέσιμος για ένα νέο ξεκίνημα.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

HB BODY ABEE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η HB BΟDY ABEE, όμιλος εταιριών/βιομηχανιών προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτων και σκαφών με εξαγωγική δραστηριότητα και ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, επιθυμεί να στελεχώσει για το τμήμα Παραγωγής με έδρα τη ΒΙΠΕ Σίνδου, Θεσσαλονίκης: Εργάτη Παραγωγής Ref: WO21 Καθήκοντα εργασίας: Απασχόληση...
Θεσσαλονίκη
DOMINO'S PIZZA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
H Domino’s Pizza Θεσσαλονίκης έπειτα από 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο της εστίασης εξακολουθεί να αναπτύσσεται και επιθυμεί να προσλάβει Τεχνίτες Πίτσας . Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 858511.
Θεσσαλονίκη
Ζητείται συνεργάτης -τρια για τη στελέχωση φυσικού καταστήματος στην περιοχή της Καλαμαριάς , που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των κουφωμάτων. Η θέση αφορά την γραμματειακή υποστήριξη , πληροφορίες, διαχείριση ιστιότοπου, προβολή της εταιρείας στο διαδίκτυο
Θεσσαλονίκη