Πωλητές / Πωλήτριες Λιανικής Πώλησης Ενδυμάτων– Αττική

TEXTILWORLD ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα
Δίκτυο καταστημάτων ένδυσης στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής του, αναζητά άτομα για την άμεση στελέχωση την καταστημάτων του (περιοχές: Δάφνη και Καλλιθέα): Πωλητές / Πωλήτριες Λιανικής Πώλησης Ενδυμάτων Απαραίτητα προσόντα: Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες Ευγενική και ευχάριστη προσωπικότητα Ομαδικό πνεύμα εργασίας Ευχέρεια στην χρήση Η/Υ Θα εκτιμηθεί προϋπηρεσία σε πώληση ενδυμάτων Παροχές εταιρίας: Σταθερές Continue Reading »

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Eye Q
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Για τα καταστήματα στο Eye Q στο Golden Hall και McArthur Glen ζητάμε οπτικό οπτομέτρη. Απαραίτητα : Σπουδές Οπτικής Οπτομετρίας Γνώση Αγγλικών – Η/Υ Κέφι και διάθεση για δουλειά Προσφέρονται : Άριστο περιβάλλον εργασίας Δυναμικό και σύγχρονο περιβάλλον Προοπτικές εξέλιξης...
Αθήνα
ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται άτομο για τη θέση του Πωλητή καταστήματος πολυεθνικής εταιρείας, που δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης .
Αθήνα
Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, του φωτισμού, των ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Το ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο μας, περιλαμβάνει 71 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και το ανθρώπινο δυναμικό μας,...
Αθήνα