Τεχνίτες Τοποθέτησης Πλακιδίων

ΑΝΑΔΟΜΩ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ο όμιλος ΑΝΑΔΟΜΩ μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατασκευών αλλά και πρωτοπόρος στις ανακαινίσεις έχοντας ως βάση την ποιότητα, ταχύτητα αλλά και την αρτιότητα του έργου, ΑΝΑΖΗΤΑ Τεχνίτες Τοποθέτησης Πλακιδίων για την στελέχωση του εργατοτεχνικού προσωπικού του. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, Εθν. Αντιστάσεως 171. ** Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε και στο τηλέφωνο : 2311 241507-8.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Κεντρικό κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται έμπειρος κομμωτής/κομμώτρια με εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών για θέση εργασίας σε κεντρικό κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης. Απαραίτητο στοιχείο να αγαπάει τη δουλειά του και να την προσεγγίζει καλλιτεχνικά. Η θέση εργασίας μπορεί να είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης
Θεσσαλονίκη
Deloitte
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Cloud Migration & Managed Services Consultant@Thessaloniki Cloud Migration & Managed Services Consultant@Thessaloniki What Impact will you make? YOUR OPPORTUNITY Deloitte is a global leader in consulting services, supporting the most important companies, in all market sectors, for the transformation of...
Θεσσαλονίκη
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται προσωπικό από φαρμακείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για το πόστο των παραφαρμάκων & των καλλυντικών. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Θεσσαλονίκη