Ηλεκτρολόγος - Βοηθός Ηλεκτρολόγου

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εκτέλεση ηλεκτροβιομηχανικών έργων και στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της, ζητά να εντάξει στο της δυναμικό για πρόσληψη πλήρους απασχόλησης στην Θεσσαλονίκη: Τεχνίτη Ηλεκτρολόγο / Βοηθό Ηλεκτρολόγο.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Ηλεκτρολόγου
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Δυνατότητα ταξιδίων

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΓΡΝ στην Τούμπα
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται έμπειροι Τυλιχτές, Κόφτες και Ψήστες με προϋπηρεσία σε χώρους εστίασης για γυράδικο στην περιοχή της Τούμπας-Χαριλάου.Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 904 904 ή στο 2310 953 000.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
ARI AΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η ARI Foods είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής μεσογειακών ορεκτικών στην Ευρώπη. Η εξαγωγική της δραστηριότητα φτάνει το 100% της παραγωγής της, και τα προϊόντα της διανέμονται σε περισσότερες από 25 Ευρωπαϊκές χώρες. Η ομάδα μας μεγαλώνει και...
Θεσσαλονίκη
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ζητά να προσλάβει υπάλληλο για το τμήμα Αποθήκης / Συσκευασίας, με έδρα την ΒΙ.ΠΕ. Θέρμης.Αρμοδιότητες:ΣυσκευασίαΠαραλαβές και τακτοποίηση εμπορευμάτωνΔιακίνηση πρώτων υλών στα υπόλοιπα τμήματα του εργαστηρίουΈλεγχος και εκτέλεση παραγγελιώνΑπαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε σχετική θέσηΙκανότητα χειρισμού συσκευαστικών μηχανημάτωνΠαροχές:
Θεσσαλονίκη