Χειριστές Παραγωγής (βιομηχανικό πλυντήριο)

COCO MAT
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Η εταιρεία Spick & Span, μια υπερσύγχρονη μονάδα πλύσης ιματισμού και κλινοσκεπασμάτων, εταιρεία του ομίλου της COCO-MAT αναζητά:

Χειριστές Παραγωγής πλύσης

Περιοχή: Κηφισιά


Μεταξύ των αρμοδιοτήτων περιλαμβάνονται:
Ελεγχος διαδρομής που ακολουθούν οι σάκοι ερχόμενοι από τα στεγνωτήρια και να τους κατευθύνει ανάλογα σε αντίστοιχες γραμμές.
Ταξινόμηση και προώθηση πελατών σε αντίστοιχα πόστα για συνεχόμενη ροή στα τμήματα (ανά είδος)
Άμεση επικοινωνία με τον συντονιστή πόστου της πλύσης για την σωστή ροή του πλυμένου ιματισμού καθώς επίσης να υπάρχει και σωστή κωδικοποίηση ανά πελάτη.
Άμεση επικοινωνία με τον συντονιστή στον τομέα των στεγνωτηρίων για την επίλυση τυχόν προβλημάτων στην διαδικασία της παραγωγικής ροής.
Επικοινωνία με τον υπεύθυνο παραγωγής, για βλάβη που θα προκύψει σε τμήμα της παραγωγής και στεγνωτηρίων.

Απαραίτητα Προσόντα:

Απόφοιτος Λυκείου/ΙΕΚ
Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε μονάδα παραγωγής
Ικανότητα και αντίληψη χειρισμού μηχανημάτων παραγωγής
Δυνατότητα μετακίνησης στην Κηφισιά
Συνέπεια, οργάνωση και προσαρμοστικότητα
Ομαδικό πνεύμα
Επίλυση προβλημάτων

Παροχές:

Ανταγωνιστικό μισθό

Εξειδικευμένη εκπαίδευση

Σύμβαση Αορίστου Χρόνου
Bonus κατόπιν απόδοσης
Ευκαιρίες εξέλιξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Trésor Hospitality
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Το νέο ξενοδοχείο ODERA TINOS, που θα ανοίξει τον Μάιο του 2024 στο νησί της Τήνου, δυναμικότητας 77 δωμάτιων(2 εστιατόρια, 3 μπαρ, spa, συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 120 ατόμων και παραλία), μέλος πολυεθνικής αλυσίδας, αναζητά: Σερβιτόρος / Waiter Απαιτούμενα προσόντα /...
Αθήνα
  ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (ΓΡΑΜΑΤΕΙΑΚΗ)4 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 3 ΘΕΣΕΙΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ 6 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΜΟΙΒΗ 2000- 3000  ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ  ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ diasinvest.uk
Αθήνα
Η PROTECT CASH SOLUTIONS A.E., στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ενδιαφέρεται να προσλάβει προσωπικό για την κάλυψη θέσεων στην ειδικότητα:Υπάλληλος Καταμέτρησης & Ταμειακών συμφωνιώνγια τo επιχειρησιακό της κέντρο στην Αθήνα.Οι πελάτες μας είναι, κορυφαία Πιστωτικά Ιδρύματα, οι μεγαλύτεροι...
Αθήνα