Εργατοτεχνίτες Παραγωγής

SUNLIGHT GROUP
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ξάνθη

H Sunlight Technosystems είναι εταιρεία της Sunlight Group με έδρα το Κιλκίς που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών, καθώς και μεταλλικών και πλαστικών εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας.
Με 24 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η Sunlight Technosystems εφαρμόζει καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και επενδύει σημαντικά σε εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό.


Με οδηγό τη δέσμευση να εμπνέουμε τους ανθρώπους μας και να «ξεκλειδώνουμε» τη δυναμική τους, και με αδιαπραγμάτευτη στήριξη στις αρχές της διαφορετικότητας, την ισότητας και τη συμπερίληψης, έχουμε δημιουργήσει ένα ευέλικτο και καινοτόμο επαγγελματικό περιβάλλον. Έναν χώρο εργασίας που προάγει την ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία, προσφέροντας ταυτόχρονα ευκαιρίες διαρκούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης στους 190+ ανθρώπους που απασχολούνται συνολικά στην εταιρεία.


Επιδιώκοντας να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα μας με την προσθήκη νέων ταλέντων, αναζητούμε να προσλάβουμε Εργάτες για το τμήμα των συγκολλήσεων στο εργοστάσιό μας στο Λαμπρινό Ξάνθης.

Αρμοδιότητες:

 • Συναρμολόγηση – συγκόλληση μεταλλικών κατασκευών, μετά από κατάλληλη εκπαίδευση
 • Τήρηση πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας

Απαραίτητα Προσόντα:

 • Απόφοιτος υποχρεωτικής εκπαίδευσης
 • Δυνατότητα εργασίας σε 3 βάρδιες
 • Κάτοχος διπλώματος οδήγησης και μεταφορικού μέσου
 • Επιδεξιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια


Επιθυμητά προσόντα:
 • Εμπειρία σε χειρισμό εργαλείων ή/και σε μηχανουργείο θεωρείται ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Παροχές:

 • Ανταγωνιστικό και δίκαιο πακέτο αποδοχών, σύμφωνα με το επίπεδο της θέσης στο σύστημα διαβάθμισης της Εταιρείας
 • Πρόσθετη ιδιωτική ασφάλιση
 • Διαρκής εκπαίδευση και ανάπτυξη στο περιζήτητο επάγγελμα του Ηλεκτροσυγκολλητή
 • Δυναμικό και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον εργασίας
 • Bonus παραγωγικότητας σύμφωνα με τους στόχους της παραγωγής

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Η ομάδα Ready της Vodafone (ή όπως μας αποκαλούν… οι guru της τεχνολογίας) βρίσκεται σε κάθε κατάστημα με στόχο να προσφέρει την «απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης» στους πελάτες της.Είμαστε οι πρώτοι που θα συναντήσεις σε ένα κατάστημα Vodafone και αυτοί που...
Ξάνθη
LE CHALET
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Υπάλληλος υποδοχής για το ξενοδοχείο Le Chalet στην Ξάνθη.Αρμοδιότητες:Να καλωσορίζει τους πελάτες με χαμόγελο και ευγένεια.Να διεκπεραιώνει την άφιξη των πελατών.Να φροντίζει να λαμβάνει τα ορθά στοιχεία των πελατών και να τα διαχειρίζεται με ασφάλεια.Να διεκπεραιώνει την αναχώρηση των...
Ξάνθη
ELECTROMEC S.A.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η ELECTROMEC SA αναζητά έναν έμπειρο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ (ELECTRICAL ENGINEER) για την Κατασκευή Υποσταθμών σε εργοτάξια στην Ξάνθη.Η θέση παρέχει ανταγωνιστικό μισθό και την ευκαιρία να γίνετε μέλος ενός καθιερωμένου οργανισμού που εκτιμά τις ευέλικτες επιλογές εργασίας.Απαραίτητα Προσόντα:Πτυχίο Ηλεκτρολόγου ΜηχανικούΔεξιότητες...
Ξάνθη