Πωλήτρια αρτοζαχαροπλαστείου

ΦΡΑΤΖΟΛΙΝΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Από αρτοζαχαροπλαστείο στον Εύοσμο, προέκταση Μακρυγιάννη, ζητείται πωλήτρια για πλήρη απασχόληση. Εμπειρία στον χώρο θα εκτιμηθεί.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται έμπειροι Ψήστες με προϋπηρεσία σε χώρους εστίασης για τον Γύρο της Αριστοτέλους Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Βιογραφικά και συνεντεύξεις απευθείας στο κατάστημα.Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 260 033, πρωινές ώρες κατά προτίμηση.Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Παροχές:Ανταγωνιστικές αποδοχέςΠλήρες ωράριο εργασίας
Θεσσαλονίκη
ASTORIA SAFETY STORES
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία Astoria Safety Stores δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα των συστημάτων πυρασφάλειας προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε ενεργητική όσο και παθητική πυρασφάλεια. Είναι εγκατεστημένη στην ΒΙ.ΠΕ.Θ ενώ λειτουργεί και υποκατάστημα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία (Μαρτίου...
Θεσσαλονίκη
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αναζητούμεβρεφονηπιοκόμους για βρεφονηπιακό σταθμό στην ανατολική Θεσσαλονίκη.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (8ωρο).Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη