Οδηγός Γ' κατηγορίας - Αποθηκάριος

SUPER MARKET ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Οι συνεργάτες μας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς! Αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα μας, την υψηλή ποιότητα υπηρεσίας, την αγάπη μας για αυτό κάνουμε!

Έτσι θέλεις να δουλεύεις και εσύ! Είσαι υπεύθυνος για την ακριβέστερη και σωστή μεταφορά των εμπορευμάτων στα μαγαζιά μας! Εσύ είσαι ο συνδετικός κρίκος της κεντρικής μας αποθήκης με όλο το δίκτυο. Η οδήγηση είναι η δεύτερη φύση σου, όπως και η συνεργατικότητα!

* Η θέση αφορά πλήρη 5νθήμερη απασχόληση, σε πρωινό ωράριο.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα οδήγησης Γ΄ κατηγορίας & ΠΕΙ
  • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Συνέπεια, ευγένεια, υπευθυνότητα

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό Πακέτο Αποδοχών
  • Σταθερό & Ευχάριστο Περιβάλλον Εργασίας
  • Συνεχής Εκπαίδευση

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

HOTEL QUEEN OLGA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Το Hotel Queen Olga αναζητά υπάλληλο για την θέση της Υποδοχής(receptionist). Πρόκειται για 8ωρη εργασία, 5 ημέρες την εβδομάδα(40 hrs) και το ξενοδοχείο μας λειτουργεί σε 12μηνη βάση.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη για αυτή τη θέση είναι η καλή γνώση αγγλικών και η...
Θεσσαλονίκη
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Υπεύθυνη Καταστήματος από εταιρία με καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Καθήκοντα και ευθύνες:Διοίκηση και εκπαίδευση προσωπικού καταστήματος Διαχείριση και έλεγχος καταστήματος (αποθήκη, στήσιμο ραφιού, καθαριότητα κ.λπ.) Διαχείριση παραπόνων πελάτηΠαρουσίαση των προϊόντων της εταιρίας με σκοπό την αύξηση των...
Θεσσαλονίκη
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Ζητείται Υπάλληλος Γραμματειακής Υποστήριξης από Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στον Εύοσμο.Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης (6ωρο).Θα προτιμηθούν υποψήφιες από την περιοχή του Ευόσμου.Απαραίτητα Προσόντα:Χρήση Η/ΥΕυχάριστη προσωπικότηταΕπικοινωνιακές δεξιότητεςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη