Εισπράκτορας Κοινοχρήστων (Κάτοχος δικύκλου)

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Εταιρία με δραστηριότητα στην διαχείριση-έκδοση κοινοχρήστων ζητεί Εξωτερικό υπάλληλο - Εισπράκτορα κοινοχρήστων για πλήρη ή μερική απασχόληση.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Κάτοχος μηχανής
  • Προϋπηρεσία σε θέση courier
  • Βασικές γνώσεις Η/Υ
** Η αποστολή των βιογραφικών να γίνεται μέσω της σελίδας του Jobfind.gr και παρακαλούνται όπως στείλουν το βιογραφικό τους όσοι/ες ενδιαφερόμενοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

CAFE BAR
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται υποψήφιοι για τη θέση του Barista από cafe bar στην περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους / μερικής απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΙκανότητα εργασίας υπό πίεση Διάθεση για εργασία Συνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Eταιρία Marketing, στη Θεσσαλονίκη αναζητά νέους και νέες για τη κάλυψη 5 θέσεων στο χώρο του marketing και των events.Εάν αναζητάς ένα δυναμικό ξεκίνημα στο χώρο της επικοινωνίας και της εξυπηρέτησης στείλε μας το βιογραφικό σου !!! (Η θέση δεν...
Θεσσαλονίκη
BAR - RESTAURANT
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Bar-Restaurant στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης αναζητεί A΄& B΄ Σερβιτόρο / Σερβιτόρα για μόνιμη συνεργασία.Απαραίτητα Προσόντα:2 έτη και άνω προϋπηρεσία στον κλάδο της Εστίασης Άριστη γνώση σερβιρίσματος ποτού και φαγητού Ικανότητα πώλησης και προώθησης προϊόντων Ομαδικότητα, ευγένεια, υπευθυνότητα και πολύ καλή...
Θεσσαλονίκη