ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ με έδρα το Ν. Αττικής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Οι περισσότεροι γνωρίζουν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Carlsberg, καθώς τα προϊόντα μας, που κατέχουν ηγετικό ρόλο τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και διεθνώς.


Για τους Ανθρώπους μας όμως, είμαστε κάτι πολύ μεγαλύτερο!


Είμαστε ένας οργανισμός  με ισχυρή κληρονομιά, τεχνογνωσία και διαχρονική καινοτομία, που ζυθοποιούμε με πάθος ποιοτικά προϊόντα, πάντα με σεβασμό προς τους καταναλωτές και τους πελάτες μας, τις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον.


Για εμάς, επίσης, η δύναμή μας είναι οι Άνθρωποί μας! Οι Άνθρωποί μας, σε κάθε θέση, ρόλο και γωνιά της Ελλάδας, αποτελούν πηγή έμπνευσης για να εξελισσόμαστε, να εδραιώνουμε τη θέση μας στην ελληνική αγορά μπύρας και να υπηρετούμε καθημερινά τον σκοπό μας, το να Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο!


Αναζητούμε, λοιπόν, ανθρώπινο δυναμικό που θα μεταφέρει στον χώρο εργασίας τις ικανότητες, δεξιότητες, τον τρόπο σκέψης και την προσωπικότητά του, απολαμβάνοντας σε εμάς μια συναρπαστική εργασιακή εμπειρία! Είμαστε ένας εργοδότης, που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα των Ανθρώπων μας, όπως αυτή εντοπίζεται σε οποιαδήποτε κοινωνική ταυτότητα, επιδιώκοντας τη συμμετοχή όλων στην αναγνώριση και την εξέλιξη. Γι’ αυτό άλλωστε και επιχειρούμε να προσελκύουμε και να αναπτύσσουμε ταλέντα με παγκόσμια νοοτροπία, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών και διεθνή εμπειρία, παρέχοντας ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας που να ενισχύει τη διαφορετικότητα και την ενεργή συμμετοχή.


 


Οι βασικές αρμοδιότητες της θέσης


Ως Υπεύθυνος Ανάπτυξης Πωλήσεων θα είσαι υπεύθυνος για την επιτυχή υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης πωλήσεων στην περιοχή ευθύνης σου εστιάζοντας στην αποτελεσματική ανάπτυξη και διαχείριση του πελατολογίου και εφαρμόζοντας εστιασμένες ενέργειες ενεργοποίησης του καναλιού.


 


Το προφίλ που αναζητάμε • Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης AEI/TEI

 • Προϋπηρεσία 1-3 ετών σε αντίστοιχο οργανωμένο περιβάλλον πωλήσεων θα θεωρηθεί ανταγωνιστικό προσόν

 • Ευχέρεια στη χρήση προγραμμάτων Ms Office

 • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

 • Αναπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης

 • Ομαδική συμπεριφορά μέσα από την επίδειξη Ευθυγράμμισης, Υπευθυνότητας και Δράσης

 • Πάθος και ακεραιότητα

 • Προσωπική παρακίνηση

 • Ικανότητα οργάνωσης και προγραμματισμού


 


Τι μπορείς να αναμένεις από εμάς


Η κουλτούρα μας βασίζεται στην ανοιχτή επικοινωνία και το ομαδικό πνεύμα, για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων. Επιπλέον προσφέρουμε: • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και κινήτρων

 • Συνεχή εκπαιδευτική υποστήριξη

 • Προοπτικές ανάπτυξης

 • Εταιρικό αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο


Θέλεις να γίνεις ένα δυναμικό μέλος της ομάδας μας;


Αναμένουμε να λάβουμε το βιογραφικό σου έως 22/03/2024.


Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται εμπιστευτικές.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Patrique Mercier Recruitment
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Are you ready to embark on an exciting career journey with a leading recruitment agency in Europe? At Patrique Mercier Recruitment, we are thrilled to offer an exceptional opportunity for a German Business Development Sales Representative in Athens. Join us...
Αθήνα
Req ID#: 384059Athens, Athens, GRGerman speaking Content Moderator for Social Network platform - Athens, GreeceOperationsAbout FoundeverFoundever is a global leader in the customer experience (CX) industry. With 170,000 associates across the globe, we’re the team behind the best experiences for...
Αθήνα
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ Η Premier Capital Hellas, ο διαχειριστής 32 εστιατορίων McDonald's στην Ελλάδα, επιδιώκει να προσλάβει προσωπικό για ττο ΝΕΟ εστιατόριο της στην ΠΑΤΡΑ (κοντά στην Πλατεία Όλγας ή Εθνικής Αντιστάσεως), για να ενταχθεί στην ομάδα που προσφέρει περήφανα την...
Αθήνα