Ταμίας - Barista

ΑΛΥΣΙΔΑ MINI MARKET - CAFE 24H
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητείται προσωπικό για κατάστημα αλυσίδας mini market / cafe (24h) στην περιοχή της Καλαμαριάς επί της Εθνικής Αντιστάσεως για τη θέση του Ταμία-Barista για πλήρη απασχόληση.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

IMPERIAL HOSPITALITY THESSALONIKI
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αναζητούμε Σερβιτόρος - Σερβιτόρα για εργασία σε Pool Bar Restaurant στη περιοχή Λιμάνι Θεσσαλονίκης.Απαραίτητα Προσόντα:Αποδεδειγμένη εμπειρία ως Σερβιτόρος - ΣερβιτόραΠολύ καλή γνώση Αγγλικής ΓλώσσαςΠροσανατολισμός στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με άριστη γνώση των κανονισμών υγείας και ασφάλειαςΔυνατότητα ενασχόλησης με πολλά...
Θεσσαλονίκη
FARINA CASA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται από αρτοζαχαροπλαστείο άτομο για ψήσιμο και παρασκευή κρύων κ ζεστών αρτοποιημάτων.Πλήρης εργασίαΠλήρης ασφάλισηΕξαήμερη εργασία Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προυπηρεσία στο τομέα χρήσης επαγγελματικού ταμπανωτού φούρνουΕπιθυμητή προυπηρεσία στο τομέα παρασκευής κρύων αρτοποιημάτωνΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
CAFE BAR
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται υποψήφιοι για τη θέση του Barista από cafe bar στην περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους / μερικής απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΙκανότητα εργασίας υπό πίεση Διάθεση για εργασία Συνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη