Διανομέας - Courier (μηχανάκι)

ACS COURIER
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

H ACS, εταιρεία ταχυμεταφορών και ταχυδρομείου, αναζητά υποψήφιους για να εργαστούν στο κατάστημα της Καλαμαριάς για τη θέση του Διανομέα με χρήση δικύκλου.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εργατικότητα, συνέπεια & υπευθυνότητα
  • Επιθυμητή η εμπειρία/προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Δίπλωμα δίκυκλου

Παροχές:

  • H εταιρεία παρέχει το δίκυκλο με το οποίο θα γίνεται η εργασία

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΥΦΙΚΩΝ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Ζητείται Διανομέας σε κατάστημα νυφικών στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, για μεταφορά εμπορευμάτων.Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης (πρωινό ωράριο, 10:00 - 14:00).Απαραίτητα Προσόντα:Δίπλωμα δικύκλουΠαροχές:Δίκυκλο
Θεσσαλονίκη
Prinker
Εργολάβος Γεμάτη μέρα
Ζητάμε πωλητή με δικό του όχημα είτε μηχανή.B2B πωλήσεις σε κομμωτήρια/ινστιτούτα νυχιών.Απαραίτητα Προσόντα:Άνεση στην επικοινωνία, μεθοδικότητα., φιλοδοξίες.Παροχές:Bonus παραγωγικότητας. Προοπτικές εξέλιξης.Εξοδα μετακινήσης.
Θεσσαλονίκη
VENMAN ABEE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η VENMAN GROUP, ηγέτιδα εταιρία στην παραγωγή ειδών εξοικονόμησης ενέργειας και δεξαμενών θέρμανσης στην Ελλάδα, ζητά να προσλάβει Χειριστή μηχανών παραγωγής.Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν βιογραφικό ή να επικοινωνήσουν στο 6981010171 για περισσότερες πληροφορίες.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση...
Θεσσαλονίκη