Σύμβουλος Πωλήσεων - Μερική Απασχόληση

H&M
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Καλαμάτα
Περιγραφή θέσης εργασίας

Ως Σύμβουλος Πωλήσεων θα αποκτήσεις όλες τις βασικές γνώσεις για την λειτουργία του καταστήματος, θα γίνεις μέλος μιας ταλαντούχας ομάδας νέων φίλων- και το πιο σημαντικό- θα μάθεις πως να κάνεις τους πελάτες μας να νοιώθουν ευπρόσδεκτοι και χαρούμενοι.

Τι κάνεις:

 • Θέτεις πάντα ως προτεραιότητα τους πελάτες προσφέροντας την καλύτερη αγοραστική εμπειρία.
 • Διασφαλίζεις την εξυπηρέτηση των πελατών στους ορόφους του καταστήματος, στα δοκιμαστήρια και στα ταμεία σύμφωνα με τις εταιρικές διαδικασίες.
 • Συνεργάζεσαι ενεργά με τους συναδέλφους σου υποστηρίζοντας την ομάδα.
 • Ακολουθείς τις εταιρικές πολιτικές και τις νομικές απαιτήσεις.


Επαγγελματικά προσόντα

Το να εργάζεσαι στην H&M σημαίνει πως εργάζεσαι σε ένα δυναμικό περιβάλλον οπού καμία μέρα δεν είναι ίδια και η ομαδικότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Τι χρειάζεσαι για να πετύχεις:

 • Να είσαι επικοινωνιακός και ομαδικός παίκτης, ανοιχτός σε προκλήσεις με ισχυρό εσωτερικό κίνητρο και θετικό πνεύμα.
 • Να έχεις φιλική και θετική διάθεση με τους πελάτες και την ομάδα προωθώντας την κουλτούρα και τις αξίες της H&M.
 • Να έχεις διάθεση για μάθηση σε ένα περιβάλλον γρήγορων ρυθμών και συνεχής ανάπτυξης.


Πρόσθετες πληροφορίες

Η συγκεκριμένη θέση είναι μερικής απασχόλησης και μπορείς να ξεκινήσεις μαζί μας άμεσα.

Υπέβαλε την αίτησή σου, αποστέλλοντας το βιογραφικό σου σημείωμα το συντομότερο δυνατόν.

Λόγω της πολιτικής δεδομένων, δεχόμαστε αιτήσεις μόνο μέσω της σελίδας καριέρας.

Παροχές

Παρέχουμε σε όλους τους εργαζομένους μας στον όμιλο H&M ελκυστικές παροχές με πολλές ευκαιρίες εξέλιξης παγκοσμίως. Κάθε υπάλληλός μας απολαμβάνει έκπτωση προσωπικού, η οποία ισχύει για όλα τα brands του Ομίλου H&M, είτε σε φυσικά καταστήματα είτε online. Πιο συγκεκριμένα, τα brands για τα οποία ισχύει η έκπτωση είναι τα H&M, COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET, και Afound. Εκτός από την έκπτωση προσωπικού, όλοι οι εργαζόμενοί μας συμμετέχουν επίσης στο πρόγραμμα κινήτρων H&M - HIP. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείς να βρεις εδώ.

Τι προσφέρουμε επιπλέον :

 • Ιδιωτική Ασφάλιση Ζωής & Υγείας
 • Επιβράβευση πολυετούς απασχόλησης
 • Δωροκάρτα γέννησης παιδιού
 • Επιβράβευση συνταξιοδότησης


Ένταξη και Διαφορετικότητα

Στον Όμιλο H&M, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε και να εξασφαλίζουμε εργασιακούς χώρους χωρίς αποκλεισμούς, ενισχύοντας την διαφορετικότητα και την ίση μεταχείριση σε όλο τον οργανισμό μας. Οι ομάδες μας θέλουμε να αποτελούνται από ποικίλα άτομα που συνδυάζουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες τους. Η ύπαρξη ενός ποικιλόμορφου εργατικού δυναμικού έχει θετικό αντίκτυπο στον τρόπο αντιμετώπισης των προκλήσεων, στην αντίληψή μας για το πόσα μπορούμε να επιτύχουμε, και στον τρόπο επικοινωνίας με συναδέλφους και πελάτες παγκοσμίως. Ως εκ τούτου, όλες οι πτυχές της διαφορετικότητας λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία πρόσληψής μας.

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε μια δίκαιη και ισότιμη διαδικασία και γι’ αυτόν τον λόγο θα σε παρακαλούσαμε να μην προσθέτεις συνοδευτική επιστολή στην αίτησή σου (cover letter), καθώς αυτές συχνά περιέχουν πληροφορίες που μπορεί να προκαλέσουν ασυνείδητες προκαταλήψεις.

Περιγραφή εταιρείας

Η H&M είναι ένα fashion brand που προσφέρει τo πιο πρόσφατo στυλ και έμπνευση μέσα από κομμάτια μόδας, καθώς και μοναδικές συνεργασίες με σχεδιαστές, ενώ παρέχει προσιτά είδη ένδυσης. Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία επικεντρώνεται στη μόδα και την ποιότητα, προσφέροντάς τες με τον πιο βιώσιμο τρόπο και στις καλύτερες τιμές. Μάθε περισσότερα για την H&M εδώ.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

TransPerfect
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Position: Data ContributorProject Location: Greece (Remote)Engagement Model: Task-BasedDataForce by TransPerfect is looking for participants to join our Photo Collection Project.Task DescriptionParticipants will be compensated for sharing photos of a wide range of hobbies, indoor and outdoor activities. You may upload...
Καλαμάτα
Neilson Active Holidays
Εργολάβος Γεμάτη μέρα
Θέση εργασίας: Β’ Μάγειρας Τοποθεσία:  Ανάληψη Μεσσήνης, Μεσσηνία, ΕλλάδαΗμερομηνίες: Απρίλιος - Νοέμβριος Αναφέρεται στον: Αρχιμάγειρα Μισθός: Ανταγωνιστικός μισθός, ανάλογα με την εμπειρία, τα προσόντα κλπ.  Β’ Μάγειρας- Λεπτομέρειες Εργασίας Ο Μάγειρας Β’ σε ξενοδοχείο της Neilson είναι υπεύθυνος για την...
Καλαμάτα
ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Οπτικός - Οπτομέτρης από αλυσίδα καταστημάτων στην Καλαμάτα.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Αρμοδιότητες:Υπεύθυνος για την λειτουργία του καταστήματος Κατασκευή φακών & εξυπηρέτηση πελατώνΑπαραίτητα Προσόντα:Πτυχίο Οπτικής & Οπτομετρίας ΤΕΙΆδεια ασκήσεως επαγγέλματος Γνώσεις εργαστηρίου θα εκτιμηθούν Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση 2 ετών...
Καλαμάτα