Branch Banking Officer (Σπάρτη)

ADECCO Human Resource Services
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Σπάρτη
Branch Banking Officer (Καλαμάτα)

Η Adecco HR, η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως και πιστοποιημένη στην Ελλάδα στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης, αναζητά εκ μέρους της Τράπεζας Eurobank, νέες και νέους για τη στελέχωση θέσεων Branch Banking Officer στο Δίκτυο Καταστημάτων.
Τα καταστήματα της Eurobank συνδυάζουν τον άμεσο και προσωποποιημένο τρόπο εξυπηρέτησης πελατών με καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία. Εάν θέλεις να γίνεις μέλος μιας δυναμικής ομάδας του τραπεζικού κλάδου, να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις, τότε στείλε μας άμεσα το βιογραφικό σου.

Οι βασικές αρμοδιότητές σου θα είναι:
 • Η επικοινωνία και η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της Τράπεζας
 • Η διεκπεραίωση συναλλαγών και η παροχή πληροφοριών
 • Η ανάπτυξη της τραπεζικής σχέσης με υφιστάμενους και νέους πελάτες μέσα από την προώθηση τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Απαραίτητα Προσόντα:

Είσαι ο ιδανικός υποψήφιος/α για την θέση αυτή, εάν έχεις:

 • Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης
 • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε προφορικό και γραπτό επίπεδο
 • Εξοικείωση με digital εφαρμογές και εργαλεία
 • Εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και διάθεση για συνεχή μάθηση

Παροχές:

Παροχές εταιρείας:
 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών & Bonus
 • Δομημένο πρόγραμμα Induction και συνεχής εκπαίδευση με σύγχρονα συστήματα βασισμένα σε διεθνείς μεθόδους
 • Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις για όλα τα τραπεζικά προϊόντα (μέσω εκπαίδευσης και υποστήριξης στη διαδικασία των εξετάσεων)
 • Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον
Αν πιστεύεις ότι αυτή η θέση είναι για σένα και επιθυμείς να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία ή να κάνεις το επόμενο σου βήμα σε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Ελλάδα, μπορείς να υποβάλεις την αίτησή σου σήμερα.

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

Όλες οι αιτήσεις είναι απόλυτα εμπιστευτικές.

#branchbankingofficer

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Η MSPS παρέχει υπηρεσίες στην εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ για την προώθηση και πώληση του IQOS, ενός νέου καινοτόμου προϊόντος, και σε αυτό το πλαίσιο αναζητά άτομα με πάθος και όρεξη για να εργασθεί στο ρόλο του Trade Specialist σε Παραδοσιακά Σημεία...
Σπάρτη
TransPerfect
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Position: Data ContributorProject Location: Greece (Remote)Engagement Model: Task-BasedDataForce by TransPerfect is looking for participants to join our Photo Collection Project.Task DescriptionParticipants will be compensated for sharing photos of a wide range of hobbies, indoor and outdoor activities. You may upload...
Σπάρτη
Rentokil
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Benefits Start Day 1 for Full-Time Colleagues - No Waiting Period! For more information about our benefits, see below! We are proud to be a member of the Rentokil family of companies, the global leader in Pest Control and other...
Σπάρτη