Πωλήτριες - Πωλητές αρτοποιείου Sourdough Microbakery

ΝΕΟ PROJECT ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Νέο project αρτοποιείο στη Θεσσαλονίκη (κέντρο) ζητά να προσλάβει Πωλητές / Πωλήτριες - Παρασκευαστές κρύων sandwich για εργασία πλήρους απασχόλησης.

Αναζητούμε άτομα με χαρακτήρα, προσωπικότητα και πάθος για το αληθινό ψωμί και τις ζύμες, ικανά να προσφέρουν εμπειρία στον πελάτη για να ενταχθούν στην υπέροχη ομάδα μας.Tεραστιες προοπτικές εξέλιξης.

5ημερο μόνο πρωινές βάρδιες με το κατάστημα να παραμένει κλειστό τις περισσότερες αργίες.

Η θέση περιλαμβάνει ενασχόληση με το προζυμένιο ψωμί και εξειδικευμένα προϊόντα αρτοποιίας.

Θα ήταν επιθυμητό οι υποψήφιοι -ες να έχουν εμπειρία στο χώρο της κουζίνας ή του αρτοποιείου.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

CULT CAFE
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Ζητείται Σερβιτόρα / Σερβιτόρος για διήμερη εργασία σε καφέ (CULT) στη Χαριλάου.Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944311807, ώρες επικοινωνίας. 09.00-13.00 Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσίαΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αρμοδιότητες Συγκεντρώνει και επαληθεύει πληροφορίες και στοιχεία πριν την καταχώρησή τους σε βάσεις δεδομένων Καταχωρεί, επεξεργάζεται και ενημερώνει δεδομένα πελατών και λογαριασμών Ελέγχει τις καταχωρήσεις για λάθη, ελλείψεις ή ανακρίβειες Ελέγχει και αρχειοθετεί έγγραφα (οικονομικά, νομικά, κ.λπ.) Ψηφιοποιεί πληροφορίες και...
Θεσσαλονίκη
AMUSE
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
H Amuse και η ομάδα καρτοκινητής του What's up σε ένα πανελλαδικό project που αφορά την προώθηση δωρεάν πακέτων καρτοκινητής, αναζητά νέου/νέες για part - time εξωτερική εργασία σε πανεπιστήμια, ΙΕΚ, φοιτητικά στέκια & εμπορικούς δρόμους με ευέλικτο ωράριο (πρωινό...
Θεσσαλονίκη