Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
  Η SANTAIR A.E., η οποία δραστηριοποιείται στην προώθηση και υποστήριξη ιατρικού εξοπλισμού και παροχής υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους Οίκους Ιατρικών μηχανημάτων παγκοσμίως με πανελλαδική εμβέλεια και πελάτες χοντρικής και λιανικής, ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της συνεργάτη με έδρα στη Θεσσαλονίκη για την στελέχωση του τμήματος τεχνικής υποστήριξης.

  Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απόφοιτος Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας / Απόφοιτος ΙΕΚ Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων / Ηλεκτρονικός
  • Αποφασιστικότητα στην επίτευξη στόχων με προσήλωση στο αποτέλεσμα
  • Άριστες επικοινωνιακές, διαπροσωπικές και οργανωτικές δεξιότητες
  • Καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
  • Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας & πολύ καλή χρήση Η/Υ
  • Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

  Παροχές:

  Πώς να εφαρμόσει

  Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

  Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

  Παρόμοιες εργασίες

  CAFE BAR
  Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
  Ζητούνται υποψήφιοι για τη θέση του Barista από cafe bar στην περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους / μερικής απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΙκανότητα εργασίας υπό πίεση Διάθεση για εργασία Συνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
  Θεσσαλονίκη
  ΤΡΑΝΣΚΟΜΠΙ ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ε.Π.Ε.
  Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
  Μεταφορική εταιρεία στο Καλοχώρι ζητά Βοηθό Χειριστή Κλαρκ.ΑρμοδιότητεςΦόρτωση και εκφόρτωση εμπορευμάτωνΠαραλαβή και αποθήκευση εμπορευμάτωνΠλήρης Απασχόληση - 5νθημερη εργασία (Δευτ-Παρ)Πρωινή βάρδια Απαραίτητα Προσόντα:Απολυτήριο ΛυκείουΚαλή Γνώση χειρισμού ΚλαρκΠροϋπηρεσία σε μεταφορική εταιρεία η εταιρεία Logistics Συνέπεια και υπευθυνότηταΚάτοχος διπλώματος οδήγησης ΙΧΠαροχές:Πλήρης απασχόληση(5νθημερη εργασία)Μισθός...
  Θεσσαλονίκη
  ΕΤΑΙΡΕΙΑ MARKETING
  Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
  Ο Οργανισμός μας, leader στο χώρο του Marketing, αναζητά στελέχη για την πλήρωση της θέσης Marketing Executive.Ο ρόλος περιλαμβάνει: Συμμετοχή & σχεδιασμό marketing campaign για την προβολή του brand name των πελατών της.Απαραίτητα Προσόντα:Ο/Η κάτοχος της θα πρέπει να διαθέτει:...
  Θεσσαλονίκη