Υπάλληλοι για το τμήμα παραγωγής

ΠΑΡΚΟΤΕΧΝΙΚΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Η Εταιρεία Παρκοτεχνική Α.Ε. , που δραστηριοποιείται στον τομέα εξοπλισμού παιδικών χαρών, πάρκων αναψυχής και αστικού εξοπλισμού, αναζητά άτομα για το τμήμα της Παραγωγής για μόνιμη και πλήρη απασχόληση στο εργοστάσιο της στη Ν. Σάντα, Κιλκίς.

Περιγραφή θέσης:
  • Συγκέντρωση υλικών και σύνθεση εξοπλισμού παιδικών χαρών, αθλητικού και αστικού εξοπλισμού, όπως τσουλήθρες, τραμπάλες, μονόζυγα, παγκάκια κ.α.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Εμπειρία στη χρήση εργαλείων χειρός
  • Ευχέρεια στην επικοινωνία, προσαρμοστικότητα και ομαδικό πνεύμα εργασίας

Παροχές:

  • Ιδιωτική Ασφάλιση
  • Άμεση πρόσληψη πλήρους απασχόλησης
  • Συνεχής εκπαίδευση
  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Διεθνές Brand στον χώρο ένδυσης ζητεί να προσλάβει Πωλήτριες για το κατάστημά του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Απαραίτητα Προσόντα:Ευγένεια, συναδελφικότητα, πάθοςΓνώση της Αγγλικής γλώσσαςΠαροχές:Άριστο εργασιακό περιβάλλονΔυνατότητα εξέλιξης με συνεχή εκπαίδευση
Θεσσαλονίκη
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται καθηγητές Πληροφορικής (για το μάθημα ΑΕΠΠ) και Βιολογίας από Φροντιστήριο στην περιοχή του Ευόσμου, για να διδάξουν στα θερινά μαθήματα της Γ' Λυκείου και για την νέα σχολική χρονιά. Η προϋπηρεσία κρίνεται απαραίτητη.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
UNIPLAST
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εταιρεία παραγωγής πλαστικών προϊόντων στο 19ο χλμ ΠΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών ζητά Εργάτη Παραγωγής.Θα προτιμηθούν υποψήφιοι από τη Δυτική Θεσσαλονίκη.Κύρια καθήκοντα:Παραγωγή προϊόντων ΣυσκευασίαΑπαραίτητα Προσόντα:Διάθεση για εργασίαΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΕργατικότητα και υψηλό αίσθημα συνεργασίαςΔιάθεση επιμόρφωσης και απασχόλησης σε διαφορετικές θέσεις παραγωγήςΑπαραίτητο μεταφορικό μέσοΠαροχές:Απολαβές σύμφωνα...
Θεσσαλονίκη