ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΥ

Sunlight Group
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Κομοτηνή

H Sunlight Recycling είναι εταιρεία του Ομίλου Olympia Group. ιδρύθηκε το 2014 και έχει έδρα την Κομοτηνή. H Sunlight Recycling είναι μια από τις πιο προηγμένες μονάδες ανακύκλωσης μπαταριών μολύβδου-οξέος στην Ευρώπη και ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς δευτερογενούς μολύβδου στην Ευρώπη.

Με οδηγό τη δέσμευση να εμπνέουμε τους ανθρώπους μας, με αδιαπραγμάτευτη στήριξη στις αρχές της διαφορετικότητας, της ισότητας και τη συμπερίληψης, έχουμε δημιουργήσει ένα ευέλικτο και καινοτόμο επαγγελματικό περιβάλλον.

Επιδιώκοντας να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα μας αναζητούμε να προσλάβουμε έναν ΑΝΑΛΥΤΗ ΧΗΜΕΙΟΥ ΒΑΡΔΙΑΣ για την σωστή και ομαλή λειτουργία του Ποιοτικού Ελέγχου του εργοστασίου.

Ο αναλυτής χημείου είναι απαραίτητος για την σωστή και ομαλή λειτουργία του ποιοτικού ελέγχου και κατ’ επέκταση της παραγωγής.

Κάνει έλεγχο ποιότητας στα διάφορα τμήματα παραγωγής, με την χρήση εργαστηριακού εξοπλισμού και αναφέρεται στον υπεύθυνο χημείου. Αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης ομάδας και συμμετέχει στις δραστηριότητες της.


Απαιτούμενη εμπειρία και γνώσεις:

  • Απόφοιτος ΤΕΙ/ΑΕΙ (Θετικών επιστημών)
  • Προϋπηρεσία σε τμήμα ποιοτικού ελέγχου σε βιομηχανία
  • Γνώσεις Η/Υ και αγγλικών
  • Δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενο πρόγραμμα βαρδιών
  • Γνώσεις φασματοσκοπίας, εργαστηριακών μετρήσεων, τιτλομετρήσεων.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες
  • Γνώση χρήσης εργαστηριακών οργάνων και στοιχειακών αναλυτών.

Προσφέρονται:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.
  • Πρόσθετη δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση για τον εργαζόμενο και την οικογένειά του.
  • Διαρκής εκπαίδευση και ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Είσαι ένας δυναμικός άνθρωπος, καινοτόμος και τολμηρός; Είσαι παθιασμένος με την εξυπηρέτηση πελατών και σου αρέσει να ξεπερνάς τις προσδοκίες τους;Έχεις το πάθος, το κίνητρο και τις ικανότητες να μας βοηθήσεις να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και την δημιουργία μιας εξαιρετικής...
Κομοτηνή
CHAPTER 5 ΕΠΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Σου αρέσουν οι πωλήσεις αλλά και οι προκλήσεις; Η επικοινωνία και η διαπραγμάτευση είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν;Αν θέλεις να γίνεις το νέο πρόσωπο της Vodafone για τους πελάτες μας, η ομάδα των Soho Account Managers σε περιμένει!Η καθημερινότητα...
Κομοτηνή
MANPOWER
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Είσαι πτυχιούχος Ηλεκτρολογίας και έχεις εμπειρία σε βιομηχανικό περιβάλλον;Αναζητάς την επαγγελματική εξέλιξη?Η ManpowerGroup Greece, για λογαριασμό πελάτη της, παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της τεχνολογίας και παροχής καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, αναζητά Ηλεκτρολόγο Βάρδιας. Τοποθεσία: Κομοτηνή Μοντέλο εργασίας: On site Θα...
Κομοτηνή