Υπάλληλος Γραφείου

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Από τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ζητείται υπάλληλος με γνώσεις υπολογιστών, για πενθήμερη εργασία για στελέχωση γραφείου.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Γνώσεις Η/Υ

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

TECHFORALL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία μας, η οποία δραστηριοποιείται στο Νομό Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, αναζητά Τεχνικό Πεδίου, Ηλεκτρολόγο ή Ηλεκτρονικό.Το αντικείμενο της εταιρίας είναι τοποθέτηση και παραμετροποίηση συστημάτων ασφαλείας, πυρανίχνευσης, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV) και δομημένης καλωδίωσης. Η...
Θεσσαλονίκη
COFFEE ISLAND
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται delivery για το COFFEE ISLAND Εύοσμου.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6932647363Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
CAPRI NUOVO ΠΥΛΑΙΑΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Πιτσαδόρος για άμεση πρόσληψη πλήρους απασχόλησης και με πολύ καλές αποδοχές σε πιτσαρία στην περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942964725Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία στην χειροποίητη πίτσα (άνοιγμα στο χέρι)Επαγγελματική συμπεριφοράΠαροχές:
Θεσσαλονίκη