Πλύντης Αυτοκινήτων

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Πλυντήριο Αυτοκινήτων στη Πολίχνη αναζητά Πλύντη Αυτοκινήτων για να φροντίζει για την ολοκλήρωση των εργασιών πλυσίματος των αυτοκινήτων.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Κάτοχος διπλώματος οδήγησης
  • Οργανωτικές ικανότητες

Παροχές:

  • Μόνιμη απασχόληση
  • Ικανοποιητικό πακέτο παροχών

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΔΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Δικηγόρος από Τεχνική Εταιρεία στη Θεσσαλονίκη με εμπειρία για μόνιμη απασχόληση.Απαραίτητα Προσόντα:Τουλάχιστον 5 έτη επαγγελματικής εμπειρίας παροχής νομικών υπηρεσιών στον τομέα του Αστικού, Εμπορικού και Διοικητικού Δικαίου.Σύνταξη δικογράφων,συμβάσεων και υποβολής προσφορών σε ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς μέσω ΕΣΗΔΗΣ.Παροχές:
Θεσσαλονίκη
ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΑΘ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της συμβουλευτικής και των επιδοτούμενων προγραμμάτων, αναζητεί Οικονομολόγο για μόνιμη και πλήρη απασχόληση, για την υποβολή, τη διαχείριση και την παρακολούθηση επενδυτικών σχεδίων.Απαραίτητα Προσόντα:Πτυχίο ΑΕΙ /ΤΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης...
Θεσσαλονίκη
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται σερβιτόρα για ταβέρνα στον Eύοσμο. Απαραίτητη προϋπηρεσία πληρης απασχόληση πολυ καλός μισθός Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937321422 (Νίκος).Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσία Παροχές:
Θεσσαλονίκη