Πολιτικός Μηχανικός

ELECTROMEC SA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Κομοτηνή

Η ELECTROMEC SA αναζητά έναν έμπειρο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ (SITE CIVIL ENGINEER) για την Κατασκευή Υποσταθμών σε εργοτάξια στην Κομοτηνή.

Η θέση παρέχει ανταγωνιστικό μισθό και την ευκαιρία να γίνετε μέλος ενός καθιερωμένου οργανισμού που εκτιμά τις ευέλικτες επιλογές εργασίας.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού
  • Δεξιότητες Project Management
  • Οργανωτικές δεξιότητες
  • Καλές αναλυτικές δεξιότητες και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων
  • Ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια
  • Γνώσεις Η/Υ - MS Office

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4****
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ξενοδοχείο 4 αστέρων αναζητά στην Μαρώνεια ΚομοτηνήςΝυχτερινό Υπάλληλο Υποδοχής (Reception)για την καλοκαιρινή σεζόν 2024Απαραίτητα Προσόντα:Εργασιακή εμπειρίαΕπαγγελματισμόςΕπικοινωνιακή προσωπικότηταΆριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας / επιθυμητή η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσαςΕυγένεια, Χαμόγελο, Ομαδικό ΠνεύμαΥπευθυνότηταΠροϋπηρεσία 2+ ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία 4* ή...
Κομοτηνή
Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της διάθεσης προσωπικού. Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 50.000 εργαζόμενους.Η...
Κομοτηνή
ΧΟΥΣΕΪΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Οδηγός φορτηγού (τριαξονικό) από εταιρεία ανακύκλωσης στην Κομοτηνή.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6943277008.Απαραίτητα Προσόντα:Δίπλωμα Γ' κατηγορίαςΠαροχές:
Κομοτηνή