Πολιτικός Μηχανικός

ELECTROMEC SA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Τρίκαλα

Η ELECTROMEC SA αναζητά έναν έμπειρο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ (SITE CIVIL ENGINEER) για την Κατασκευή Υποσταθμών σε εργοτάξιο κοντά στα ΤΡΙΚΑΛΑ.

Η θέση παρέχει ανταγωνιστικό μισθό και την ευκαιρία να γίνετε μέλος ενός καθιερωμένου οργανισμού που εκτιμά τις ευέλικτες επιλογές εργασίας.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού
  • Δεξιότητες Project Management
  • Οργανωτικές δεξιότητες
  • Καλές αναλυτικές δεξιότητες και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων
  • Ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια
  • Γνώσεις Η/Υ - MS Office

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΕ για την κάλυψη των αναγκών της ζητά Υπάλληλο, πλήρους απασχόλησης για έκδοση εισιτηρίων στα Εκδοτήρια Τρικάλων επί της Π.Ο Λάρισας - Καρδίτσας.Απαραίτητα Προσόντα:Απόφοιτος Τριτοβάθμιας ΕκπαίδευσηςΧρήση Η/ΥΚαλή Γνώση ΑγγλικώνΕκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους)Αποστολή βιογραφικών έως 15/06/2024.Παροχές:
Τρίκαλα
Ποιοι είμαστε Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον...
Τρίκαλα
LPP Greece
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Στην SINSAY μέλος της LPP, αναζητάμε STORE MANAGER για το νέο μας κατάστημα που θα ανοίξει σύντομα στα ΤΡΙΚΑΛΑΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣΗ LPP S.A. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μόδας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Πολωνία...
Τρίκαλα