Καμαριέρα σε 5* Ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη

JOB TRUST
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Μόνιμη εργασία σε 5* Ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη. Στείλε το βιογραφικό σου στο [email protected] με θέμα HOUSEKEEPING-THESSALONIKI. Απαραίτητη προυπηρεσία.

Υπάρχουν επίσης θέσεις στην Χαλκιδική, Κέρκυρα, Μύκονος, Κρήτη, Σάμος και σε άλλα νησιά.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Μεγάλη βιομηχανία στη Θεσσαλονίκη αναζήτα υπάλληλο για στελέχωση της θέσης Βιομηχανικό Σχεδιαστής / Σχεδιάστρια.Βασικές λειτουργίες και καθήκοντα: Δημιουργία κατασκευαστικών σχεδίων των προϊόντων της εταιρείαςΔημιουργία και οργάνωση τεχνικών φακέλων Ποιοτικός έλεγχος προϊόντων (συμφωνία σχεδίου - Προϊόντος)Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντωνΑπαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη...
Θεσσαλονίκη
Η ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε. , εταιρεία εισαγωγής και παραγωγής παιδικών ενδυμάτων με έδρα στο Καλοχώρι, επιθυμεί να προσλάβει Βοηθό σχεδιάστριας για το δημιουργικό τμήμα των παιδικών ενδυμάτων της εταιρειας minimo.bych.Πενθήμερη θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Photoshop, IllustratorOffice Πατρόν (και ηλεκτρονικό) Αγγλική γλώσσαΔίπλωμα...
Θεσσαλονίκη
BEYOND THE WALLS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
To Beyond the Wall στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης ζητά να προσλάβει Μάγειρα.Μάγειρας α' , Μάγειρας β' με γνώσεις a la carte.Η προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέσηΟργανωτικές ικανότητεςΟμαδικό πνεύμα και ικανότητα συνεργασίαςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη