Πωλητής / Πωλήτρια καταστήματος ένδυσης

INTIMISSIMI / CALZEDONIA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Πωλητής / Πωλήτρια καταστήματος ένδυσης για τα καταστήματα Intimissimi / Calzedonia στη Καλαμαριά, για εργασία πλήρους απασχόλησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες, όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310282802.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση επιθυμητή

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΑΛΜΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η ΑΛΜΑ, εταιρία κατασκευής και εμπορίας κουφωμάτων, με έδρα στη Θεσσαλονίκη (Σίνδος) αναζητεί Υπάλληλο Γραφείου.Αρμοδιότητες:Έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων σε ηλεκτρονική μορφήΔιαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίαςΔιαχείριση παραγγελιώνΣυμφωνίες υπολοίπων και πληρωμών Οργάνωση γραφείωνΑρχειοθέτησηΚαταχώρηση λογιστικών εγγράφωνΓραμματειακή υποστήριξη Απαραίτητα Προσόντα:Βασικές γνώσεις και χειρισμού Η/Υ (Microsoft Office,excel,world,email)Βασικές...
Θεσσαλονίκη
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ CLOCHARD
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται έμπειρη κυρία για την στελέχωση της λάντζας στο πολυτελές εστιατόριο CLOCHARD.Απαραίτητα ΠροσόνταΑντίστοιχη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε ανάλογη θέσηΚαθαριότητα - επαγγελματισμός - ευγένεια θεωρούνται δεδομέναΠαροχέςΠλήρης ασφάλιση12μηνη απασχόληση Άριστο περιβάλλον εργασίαςΑπαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΑΘ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της συμβουλευτικής και των επιδοτούμενων προγραμμάτων, αναζητεί Οικονομολόγο για μόνιμη και πλήρη απασχόληση, για την υποβολή, τη διαχείριση και την παρακολούθηση επενδυτικών σχεδίων.Απαραίτητα Προσόντα:Πτυχίο ΑΕΙ /ΤΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης...
Θεσσαλονίκη