Μηχανολόγος Μηχανικός

ΔΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός (πτυχιούχος Πολυτεχνείου) από Τεχνική Εταιρεία στην Θεσσαλονίκη (Ευκαρπία) για μόνιμη απασχόληση.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

HOTEL PHILIPPION
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από το ξενοδοχείο Φιλίππειον στην Θεσσαλονίκη ζητείται παρασκευαστής-barista για το bar της πισίνας μας, για την καλοκαιρινή περίοδο.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (5 ημέρες εργασίας και 2 ρεπό).Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΕυγένεια και όρεξη για δουλειάΓνώση παραγωγής καφέΓνώση παρασκευής ποτών και...
Θεσσαλονίκη
Είμαστε η Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε., από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παράγωγης τροφίμων στην Ελλάδα και ζητάμε για άμεση πρόσληψη στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης Βοηθού Οικονομικής Διεύθυνσης, να καλωσορίσουμε στην ομάδα του οικονομικού τμήματος της εταιρίας μας.1.Η Θέση είναι υπεύθυνη για τον...
Θεσσαλονίκη
ΤΙΚ ΤΟΚ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται από κατάστημα εστίασης στο Κορδελιό Σερβιτόρος - Σερβιτόρα.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987375913.Απαραίτητα Προσόντα:ΠροϋπηρεσίαΓνώση PDAΠαροχές:
Θεσσαλονίκη