Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάτης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Τεχνική Εταιρεία με έδρα το Κορωπί αναζητά Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη με εμπειρία μέσης και υψηλής τάσης για εργασία σε εργοτάξια στη Μακεδονία.

Επιθυμητή η άδεια Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ζητείται Ψυκτικός - Βοηθός ψυκτικού - Εργατοτεχνίτης - Ανειδίκευτος από εταιρεία κλιματισμού - εξαερισμού - επαγγελματική ψύξη με έδρα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Πυλαία).Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Δίπλωμα οδήγησηςΔιάθεση για εργασίαΣυνέπεια και ΕπαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ADECCO Human Resource Services
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Adecco HR είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως και πιστοποιημένη στην Ελλάδα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης. H Adecco, για λογαριασμό πελάτη της, εταιρεία που...
Θεσσαλονίκη
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Υπάλληλοι σε πρακτορεία ΟΠΑΠ στη Καλαμαριά. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσίαΠαροχές:Μισθός Bonus
Θεσσαλονίκη