Υπάλληλος Υποδοχής και Ενημέρωσης Πελατών

MEGA GYM
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Τα MEGA GYM μεγαλώνουν και αναζητούν Υπαλλήλους Υποδοχής και
ενημέρωσης!

Είμαστε τα MEGA GYM τα καλύτερα Ελληνικά γυμναστήρια!
Τα μέλη μας αλλά και οι εργαζόμενοί μας απολαμβάνουν τους υπερπολυτελείς χώρους μας οι οποίοι θα είναι ο χώρος αλλά και το εργασιακό σου περιβάλλον αν συνεργαστούμε.
Σκοπός μας και “motto” μας είναι το «όμορφο, καθαρό, φιλικό περιβάλλον» όπως το ονομάζουμε στα MEGA GYM, το οποίο είναι το μόνο περιβάλλον που οδηγεί σε δημιουργικά και θαυμαστά αποτελέσματα προς όλες τις πλευρές.

Τι θέλουμε από εσένα; Δύο πράγματα:
α) Να είσαι επικοινωνιακός/κή.
β) Να μπορείς να παρουσιάζεις τις υπηρεσίες μας στους υποψήφιους πελάτες μας τονίζοντας τα χαρακτηριστικά και τις λεπτομέρειες που τις κάνουν να υπερτερούν.

Έχουμε πολύτιμη εμπειρία 32 ετών με σταθερά ανοδική πορεία, έχοντας ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται γιατί τους προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και με τον πιο ευχάριστο τρόπο.
Καθημερινά υποψήφιοι πελάτες μας, επισκέπτονται τα καταστήματά μας για να ενημερωθούν για τα προγράμματα γυμναστικής που προσφέρουμε. Θέλουμε λοιπόν άτομα ευγενικά, χαμογελαστά και επικοινωνιακά που να μπορούν να υποδεχτούν τους υποψήφιους πελάτες μας και να τους ενημερώσουν για τις υπηρεσίες μας.

Η εμφάνιση είναι δευτερεύουσα αν είσαι άτομο ευγενικό και ευχάριστο.

Η εργασία στη θέση αυτή είναι πολύ ευχάριστη αφού συνεχώς γνωρίζεις και συναναστρέφεσαι με νέο κόσμο. Κόσμο που έρχεται σε σένα με ενθουσιασμό να μάθει τι πρέπει να κάνει και πως θα το πετύχει, παροτρυνόμενος από την ισχυρή διαφημιστική παρουσία μας στα social media.
Η εργασία στη θέση αυτή είναι πολύ εύκολη γιατί είναι ευχάριστη και θα είμαστε πάντα δίπλα σου για ότι χρειαστείς.
Η θέση αυτή έχει τις μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης!

Προοπτική εξέλιξης:
Με πολύτιμη εμπειρία 32 ετών όχι μόνο στην άθληση αλλά και στην οργάνωση καθώς και στην εκπαίδευση ατόμων, έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα πολύτιμα εργαλεία που μπορούν γρήγορα και εύκολα να σε πάνε σε άλλο επίπεδο. Μπορούμε να σου δείξουμε τα πάντα και να σου μάθουμε πράγματα που δε φαντάζεσαι. Όλα αυτά θα συντελέσουν στη γρήγορη εξέλιξη σου!
Μπορείς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από υπάλληλος υποδοχής να γίνεις διοικητικό στέλεχος με κύρος και πολύ καλύτερη αμοιβή!

Μπορείς να μεταμορφώσεις τη ζωή σου!

Να θυμάσαι ότι η θέση της υποδοχής είναι η θέση εργασίας κλειδί και από αυτή ξεκίνησαν όλοι οι μεγάλοι διοικητικοί υπάλληλοι και τα στελέχη!

Σε περιμένουμε!


Βασικές αρμοδιότητες:

Καλωσόρισμα και υποδοχή των μελών μας στους χώρους μας.

Ενημέρωση αναφορικά με τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας στους
υποψήφιους πελάτες, οι οποίοι καθημερινά προσέρχονται στους χώρους μας, ώστε να
ενημερωθούν για της υπηρεσίες μας!


Απαραίτητα Προσόντα:


Επικοινωνιακές δεξιότητες.
Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.
• Ευχέρεια στη χρήση Η/Υ

Παροχές:

• Full time απασχόληση 850 €- 1500 €
• Σύμβαση αορίστου χρόνου.
Μεγάλη προοπτική εξέλιξης με την πολύτιμη εμπειρία 32 ετών που έχουμε.
Το καλύτερο και πιο ευχάριστο περιβάλλον εργασίας με την εγγύηση και την αξιοπιστία 32 ετών MEGA GYM!

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Accenture Greece
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
ARE YOU READY to step up to the New and take your technology expertise to the next level?Through unmatched industry experience, leading technologies from our ecosystem partners and startups, and the largest delivery network in the world, we provide a...
Αθήνα
Req ID#: 256517Athens, Athens, GRJob DescriptionAbout FoundeverFoundever is a global leader in the customer experience (CX) industry. With 170,000 associates across the globe, we’re the team behind the best experiences for +750 of the world’s leading and digital-first brands. Our...
Αθήνα
Deloitte
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Assistant Auditor - Audit - Accounting & Auditing#DiscoveringDeloitteAt Deloitte, the spirit of the excellence is part of our DNA. We strive to hire the brightest minds from all around the globe, allowing us to excel in both long-term strategic thinking...
Αθήνα