Οδηγός φορτηγού (Δίπλωμα Γ κατηγορίας)

ΓΑΤΙΔΗΣ FRESH
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Σέρρες
Η εταιρία Γατίδης ΑΒΕΕ, Βιομηχανία άρτου και ζαχαροπλαστικής, με έδρα τις Σέρρες (3ο χλμ Σερρών Δράμας) αναζητά για άμεση πρόσληψη οδηγό φορτηγού, με βάση τις κεντρικές εγκαταστάσεις στις Σέρρες, για διανομή.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα οδήγησης Γ’ κατηγορίας
  • Καλή χρήση της Ελληνικής & Αγγλικής γλώσσας
Επιθυμητά προσόντα:
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Συνέπεια και επαγγελματισμός

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

AGROTOPOS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρία AGROTOPOS > η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και τυποποίηση ρυζιών , οσπρίων , με έδρα την Αναγέννηση Σερρών , επιθυμεί να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της για πλήρη απασχόληση στην Αποθήκη της .ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΤΟΙΜΩΝ...
Σέρρες
Η Adecco HR είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως και πιστοποιημένη στην Ελλάδα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης. H Adecco, για λογαριασμό πελάτη της, γνωστής κατασκευαστικής...
Σέρρες
ΓΑΤΙΔΗΣ FRESH
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Βοηθός Συντηρητή για πρωινή βάρδια, για άμεση πρόσληψη, εργασία πλήρους απασχόλησης, για την εταιρία Γατίδης Fresh, με έδρα το 3ο χλμ Σερρών -Δράμας.Απαραίτητα Προσόντα:Βασικές Γνώσεις ΜηχανολογίαςΒασική Γνώση Η/ΥΔυνατότητα Μετακίνησης στο εργοστάσιο (3ο χλμ Σερρών Δράμας)Παροχές:
Σέρρες