Εξωτερικός Πωλητής

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΤΑΡΑΣΟΥΔΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Για το εμπορικό τμήμα της εταιρείας ακουστικών βαρηκοϊας Ταρασούδη ζητείται έμπειρος εξωτερικός πωλητής Β2Β, για να συμβάλλει στην επέκταση των δραστηριοτήτων στη Β.Ελλάδα.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Ευχέρεια στις πωλήσεις
  • Γνώση Αγγλικής Γλώσσας & χρήσης Η/Υ
  • Δυνατότητα πραγματοποίησης ταξιδιών και μετακινήσεων
  • Να διαθέτει αυτοκίνητο και δίπλωμα οδήγησης
  • Να είναι υπεύθυνος, εχέμυθος, ευέλικτος, οργανωτικός, συνεπής, καλός στην επικοινωνία με τον κόσμο

Παροχές:

  • Συνεχής εκπαίδευση
  • Σταθερός μισθός
  • Προοπτική εξέλιξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Εργάτες Παραγωγής από βιομηχανία με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Ωράριο 7:00 - 15:15, Δευτέρα – Παρασκευή.Απαραίτητα Προσόντα:Υπευθυνότητα & αξιοπιστίαΔιάθεση για εργασίαΣυνέπεια και επαγγελματισμόςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
AEROSTAR
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Βοηθός Ψυκτικού από εταιρεία κλιματισμού και ψύξης στην Θεσσαλονίκη.Θέση εργασίας πλήρους & μόνιμης απασχόλησης.*Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι είτε να στείλουν το βιογραφικό τους είτε να επικοινωνήσουν στα 6932316732, 2311828098, 2314007188.Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις οικιακών κλιματιστικών μηχανημάτωνΕμπειρία σε μεγαλύτερα...
Θεσσαλονίκη
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ζητά Υπάλληλο γραμματείας για πλήρη απασχόληση.Απαραίτητα Προσόντα:Άριστη γνώση της Αγγλικής ΓλώσσαςΠροϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών Άριστη γνώση Η/Υ, MS Office, Social MediaΥψηλή ικανότητα επικοινωνίας, multitasking και αυτόνομης λειτουργίαςΠαροχές:Εξαιρετικό περιβάλλον εργασίαςΜισθός 850 καθαρά
Θεσσαλονίκη