Τεχνικός Εφαρμογών Απεντόμωσης

ASPEN
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Εταιρεία Απολυμάνσεων - Διαχείρισης Παρασίτων - Απεντομώσεων - Μυοκτονιών στη Θεσσαλονίκη ζητεί Tεχνικό εφαρμογών - Aπολυμαντή για άμεση ένταξη στο τμήμα εφαρμογών.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα οδήγησης Β' κατηγορίας
  • Πτυχίο Γεωπονίας ΑΕΙ ή ΤΕΙ Φυτικής Παραγωγής ή Επόπτη Υγείας ή συναφή επαγγέλματα
  • Συνέπεια και Επαγγελματισμός
  • Διάθεση για εργασία

Παροχές:

  • Εκπαίδευση
  • Mόνιμη εργασία
  • Bonus αποδοτικότητας και επίτευξης στόχων

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Zητείται Τεχνίτης μεταλλικών κατασκευών από βιοτεχνία κατασκευής μηχανημάτων ξηρών καρπών με έδρα τη Δυτική Θεσσαλονίκη.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο 2310708071.Απαραίτητα Προσόντα:Γνώση ηλεκτροσυγκόλλησης MIGΕμπειρία στην επεξεργασία λαμαρίναςΕπιθυμητή γνώση τροχίσματοςΣυνέπεια και ΕπαγγελματισμόςΔιάθεση για εργασίαΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
PRAKTIKER
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Praktiker Hellas αποτελεί ένα one-stop-shop για όλες τις ανάγκες του σπιτιού και του κήπου, προσφέροντας σε όλους μας μοναδικές εμπειρίες αγορών, για κάθε μικρή ή μεγάλη μας αλλαγή. Με την ομάδα των 1.400 εργαζομένων μας, το πανελλαδικό δίκτυο 17...
Θεσσαλονίκη
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται καθηγητές Πληροφορικής (για το μάθημα ΑΕΠΠ) και Βιολογίας από Φροντιστήριο στην περιοχή του Ευόσμου, για να διδάξουν στα θερινά μαθήματα της Γ' Λυκείου και για την νέα σχολική χρονιά. Η προϋπηρεσία κρίνεται απαραίτητη.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη