Αποθηκάριος σε Συνθήκες Κατάψυξης

ΙΩΑΝΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Η εταιρία Ιωάννου Ζαχαροπλαστική με έδρα στην ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου ζητά: Αποθηκάριο σε Συνθήκες Κατάψυξης.

Η επιχείρηση διαθέτει νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με άρτιο εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό με πολυετή πείρα, ευρύτατη γκάμα προϊόντων και καινοτόμο προσέγγιση στην αγορά. Εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000 και 9001. Με πελατολόγιο στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελεί μια σημαντική μονάδα παραγωγής έτοιμων προϊόντων ζαχαροπλαστικής.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Γνώση χειρισμού μηχανήματος PDA
  • Επίδειξη ομαδικού πνεύματος εργασίας
  • Ικανότητα ανταπόκρισης υπό συνθήκες πίεσης
  • Προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
Σημαντική προϋπόθεση:
Ο υποψήφιος να μπορεί να παραμείνει αρκετή ώρα σε συνθήκες βαθιά κατάψυξης.

Παροχές:

  • Ειδικό εξοπλισμό για παραμονή σε καταψύξεις-δωμάτια.
  • Περιθώριο προσωπικής εξέλιξης
  • Μόνιμη και σταθερή εργασία
  • Πενθήμερη εργασία

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Ζητείται Φιλόλογος από Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στο Ωραιόκαστρο, με εμπειρία στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπόθεση η προϋπηρεσία σε φροντιστήριοΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΔΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Δικηγόρος από Τεχνική Εταιρεία στη Θεσσαλονίκη με εμπειρία για μόνιμη απασχόληση.Απαραίτητα Προσόντα:Τουλάχιστον 5 έτη επαγγελματικής εμπειρίας παροχής νομικών υπηρεσιών στον τομέα του Αστικού, Εμπορικού και Διοικητικού Δικαίου.Σύνταξη δικογράφων,συμβάσεων και υποβολής προσφορών σε ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς μέσω ΕΣΗΔΗΣ.Παροχές:
Θεσσαλονίκη
INFINITY
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Όμιλος εταιρειών με έδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επιθυμεί να στελεχώσει το τμήμα πωλήσεων του με νέα άτομα δίχως απαραίτητη προϋπηρεσία.Απαραίτητα Προσόντα:Καλές επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητεςΓνώση Windows / Microsoft OfficeΒασικές γνώσεις ΑγγλικώνΜόνιμος κάτοικος ΘεσσαλονίκηςΆμεση διαθεσιμότηταΠαροχές:Εκπαίδευση η οποία σχεδιάζεται σε προσωπικό...
Θεσσαλονίκη